Ämne: Fotboll 24/11
Visa ett inlägg
Gammal 2013-11-24, 10:06   #1
Zelena
 
Reg.datum: mar 2013
Inlägg: 89
Sharp$: 321
Standard

Fotboll 24/11


Man C - Tottenham X2 2,3 Sportingbet

Spelbolagen håller som vanligt City som för höga favoriter. Tottenham är väldigt täta den här säsongen och jag tror City kommer få svårt att få hål på dom. Silva och Kompany saknas vilket är ett stort minus för City, skulle säga att det faktiskt är deras två viktigaste spelare i försvar resp kreativt mittfält.
Tottenham har inga skador att rapportera men kanske att AVB roterar några spelare för att få fart på offensiven?

Andra tänkbara spel i den här matchen är u 2,5 (2,1) och + 1 på Spurs (1,75)

Matchcenter: http://www.liveresultat.se/match/bg9...matchsummering


Bologna - Inter 2,05 bet365

Bologna har inte direkt imponerat i säsongsinledningen. Man ligger farligt nära nedflyttningszonen och därtill har man släppt in två mål per match i snitt. Skadelistan är också mycket betungande.

Inter har överträffat alla förväntningar och gjort en förvånansvärt stabil säsongsinledning. En fjärdeplats och flest gjorda mål av alla lag var det nog få som väntat sig efter tolv omgångar. Skadelistan är skapligt tung med namn som Chivu, Icardi, Milito, Samuel och Kuzmanovic. Dock är den inte lika tung som vid samma tid förra året och de gubbar som fått chansen på sistone har gjort det bra.

Jag ser detta som en riktigt bra chans för Inter att ta sig förbi Napoli som torskade igår kväll. Tvåan spelas till ett bra odds.

Matchcenter: http://www.liveresultat.se/match/ED5...matchsummering

Lycka till med era spel!
Zelena är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat