Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-10, 09:49   #5
dgothe
 
dgothes avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 347
Sharp$: 1075

Sabermetrics-Test MLB
Stats: 236 - 128 - 4
ROI: 109.75%
Vinstprocent: 65.00%

Standard

Ett tips är att ha alla frågor och sedermera svar i den första posten, så att man när man har en fråga inte behöver leta igenom hela tråden.. en FAQ-post helt enkelt.

Fråga ett förstår jag inte riktigt, men på fråga två är svaret att det inte är en chans. Du har lika stor chans att göra poäng i de senare inningsen som någon annan inning och varje gång kan laget (i teorin) göra hur många poäng som helst.

Däremot så är ju regeln att leder hemmalaget inför bottom of the ninth, så spelas inte den halvan, men det beror på att bortalaget helt enkelt inte har en chans att göra poäng mer.

Varje lag har flera relievers, utöver sina starting pitchers, samt en closer. Hur många relivers beror på vad managern anser sig ha plats för i sin 25-manna laguppställning.

Det är dock ytterst ovanligt att man använder fler än 2-3 relievers innan man skickar in sin closer för att avsluta matchen. Hur många relievers som används beror på formen för pitchern som är inne samt vilken typ av pitcher man vill använda (vänsterhänt, högerhänt). Det händer också, men det är mycket ovanligt, att en starting pitcher pitchar hela matchen. Men som sagt, ett "complete game" är oerhört ovanligt.

Anledningen till att det finns fler lag i American League än National League har jag ingen aning om .-
dgothe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat