Visa ett inlägg
Gammal 2013-12-04, 17:16   #15
kusagwa
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

Länge sedan jag skrev nåt sist men vill skriva nåt vettigt efter att ha tentapluggat i två veckor. Ska försöka vara lite mera aktiv med skrivandet, iallafall under det som jag hoppas blir ett lov med lite plugg.

Har 5 spel kvällen till ära. 4 från PL och 1 från Coppa Italia. Blir kort motiveringar, om det ens blir några. Men avråder från rygg, formen är nästan på Sportspelet nivå (och Maddmax nivå med för den delen).

Ogiltigt spel-ID: 1848970


Atlanta har endast tre ordinarie med i truppen som jag förstår det, resten är ungdomsspelare (varav en svensk som ni kan läsa mer om i Sportbladet).

Ogiltigt spel-ID: 1848035


Swansea saknar flera tongivande spelare och då främst förstakeepern Vorm och stjärnan Michu. Även Bony som köptes dyrt ifrån Vitesse saknas, fast kan tillägas att jag inte lägger stor vikt vid han då han inte imponerat nåt vidare på mig, vilket förövrigt Swansea överhuvudtaget inte gjort i år. Medan Newcastle endast saknar försvararen Taylor som ej har spelat i år och endast spelade 26 minuter förra säsongen.

Ogiltigt spel-ID: 1848976


Spurs är för stora favoriter mot ett Fulham som jag tror kan få en nytändning med Meulensteen. Hade Eriksen varit med hade jag nog avstått men nu när han saknas så finns det i princip ingen kreativitet i läget, inte offensivt iallafall (seriöst vafan köpte de Holtby för?). Tror på en tråkig match, med få chanser och ett resultat runt 0-0, 1-0 eller 0-1. Evenutellt liver underspel kan komma beroende på hur matchbilden ser ut.

Ogiltigt spel-ID: 1848034


Visst Everton saknar Baines men än värre är det för United. Eventuellt så kan RvP missa (men å andra sidan så har det funkat relativit bra för United med Rooney framför Kagawa) men att både Carrick och Jones missar är inte bra. Där försvinner deras två bästa spelare på det centrala mittfältet (eller ettan och trean lite beroende på individuell syn om Fellaini).

Ogiltigt spel-ID: 1848978


Senast redigerad av kusagwa den 2013-12-04 klockan 21:51.
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat