Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-11, 11:56   #8
Tjalan
 
Tjalans avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Inlägg: 41
Sharp$: 56
Standard

La en massa spel redan i veckan. Bilbao till 1,80 bl.a., de är starka hemma och spanska lag är överlag helt jävla värdelösa på bortaplan. Det finns bara två klubbar som har bra bortafacit i den ligan, behöver väl knappast nämnas vilka det är...

Spelade även Man Shitty -1, -1.5 till 1,975. Birmingham har värdelös form och är i grund och botten inte så fasligt bra medan Shitty spelar för CL och har bra form (krossen av Burnley var löjeväckande). Dessutom får inte Joe Hart spela, men det visste jag inte när jag la spelet i torsdags eller när det nu var. Tror till och med att det kan vara värt att spela -2 på den matchen.

Sen blev det två "säkra" tripplar. Villarreal (vann igår), Roma och Tottenham på en, och så Ajax, Porto och Twente på en. De två senare vann sina matcher igår och Ajax möter VVV Venlo hemma och har Luis Suarez i laget. Det finns inget annat än seger.

Spelade även 12 i Lazio-Bologna till 2,45 på Unibet, men det luktar fet läggmatch om den matchen. Oddset på kryss är 1,45... värt en chansning i alla fall.
__________________
Yeah, I ain’t here to talk it out man, fuck a dialogue
I’m an enemy, you want a friend? Go and buy a dog
Tjalan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat