Ämne: cardbet
Visa ett inlägg
Gammal 2013-12-15, 23:19   #40
nock
 
Reg.datum: okt 2013
Inlägg: 174
Sharp$: 870
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HL333982 Visa inlägg
Jag avråder alla från att ta denna bonus. Deras villkor är allt annat än industristandard och tydliga. Jag satte in €500, fick €500 bonus. Skulle ta ut €4000 efter ca en månads spelande (de har superkassa odds även för matchning). När jag begär uttag märker jag att de halverat mitt saldo och de menar att de har rätt att göra så eftersom jag spelat mer än €500 på vissa matcher vilket enligt deras villkor leder till konfiskering av bonus och bonusvinster.

Till skillnad från andra bolag vill de alltså att spelare ska satsa så lite som möjligt. Det är uppenbart att de har villkoret enbart för att kunna fälla dem som råkar missa det. Standard är ju annars att det finns ett tak för hur mycket per bet som räknas mot omsättningskravet men att konfiskera €2000 för att man spelat för mycket måste ändå ta priset. Sprid gärna detta vidare.

Hej XXXXX,

Dina dokument är nu godkända och ditt konto är verifierat.

När vi verifierade ditt konto såg vi att du upprepade gånger har brutit mot de villkor och regler som gäller för din sport bonus.
Du har flera gånger överskridit max tillåten insats per marknad på det spelobjekt du satsat på.

Se utdrag ur våra villkor från den sport bonus du haft aktiv:

11. Innan omsättningskraven för din insättningsbonus är uppfyllda så är max tillåten insats samma belopp som storleken på ditt matchade bonusbelopp, per marknad på det spelobjekt du väljer att satsa på. Missbrukas detta så kommer det att medföra att du förlorar din bonus och även de eventuella vinster som du vunnit för dina bonuspengar.
12.Exempel: Du har gjort en insättning på €230 och fått lika mycket i bonus. Tennismatchen Federer – Nadal, väljer du att satsa €230 på att Federer ska vinna på en kupong vilket innebär att du ej får spela mer på denna match, varken pre match eller live. Insats över det max tillåtna resulterar i förlorad bonus och eventuella vinster från denna.

Du hittar fullständiga villkor här: https://sv.cardbet.com/sportsbook/

Därför har vi dragit din bonus, €500, samt de vinster skapade av bonusen €1655.22.


Ska även tilläggas att jag upprepade gånger frågat dem om hur mycket jag omsatt av bonusen, varpå de kollat min historik och gett mig svaret. De har då uppenbarligen sett att jag överträtt denna €500-gräns men inte haft mage nog att påpeka detta utan istället väntat tills jag skulle casha ut.
Om man håller sig till reglerna är det ju inget problem, trist att du missa den regeln dock, blåste själv lite över 400euro på samma misstag men har inte gjort om de sen dess o alla bonusar jag fått av dom efter de, uttag etc har funkat kanon.
nock är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat