Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-12, 11:30   #42
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Spel 11: Toronto Blue Jays - Chicago White Sox
Spel: Toronto Blue Jays ML
Odds: 2.17 (PinnacleSports)
Spelstopp: 01.20 - 100413

An en gang ar Toronto (5-1) underdogs mot ett samre lag (Chicago (2-4) ar kanske diskutabelt) och denna gangen ar det pa hemmaplan. Blue Jays har fem raka vinster och gor nu sin forsta hemmamatch. Laget gjorde en lika imponerande start forra aret och da var hemmaplan en viktig del av deras sasong.

Brian Tallet startar for hemmalaget och var den som tog forsta vinsten den har sasongen. 6.2 innings och en ER blev det for den vansterhante Tallet, fyra hits, tre walks och sex K's. Tallet ar 2-1 mot White Sox i sin karriar med 3.54 ERA. Vansterhanta pitchers har (som jag namnt i tidigare rekar) en fordel, sarskilt nu i borjan av sasongen.
Chicago skickar fram Jake Peavy. Peavy ar en mycket bra pitcher, inget snack om saken, men har definitivt inte fortsatt i samma stil som han gjorde nar han kom till White Sox forra aret. I sin forsta match, hemma mot Cleveland, gick han fem innings och tillat tre runs, sju hits och tva walks. Gor sin forsta match mot Toronto idag.

Torontos bullpen ar, hittills, i en klass for sig om man jamfor med White Sox. Chicagos siffror (3.32 ERA, 1.47 WHIP) ar inte jattedaliga men de har haft en del tur. Som Linebrink senast. Toronto har 1.88 ERA och 1.12 WHIP, fortuom Frasers miss i forsta matchen har man varit mycket stabila.

Torontos offensiv har inte varit skinande men det man gor bra ar att fa in runs. Det ar det baseball handlar om. Bade Vernon Wells och Alex Gonzalez har fyra HRs var och igar tryckte Encarnacion in sin forsta. Fem spelare har nu gjort HRs for laget.

Som avslutande ord kan vi lagga till lite statistik. Chicago White Sox ar 1-12 i de senaste 13 motena i Toronto, och Blue Jays ar verkligen ett lag som tycker om hemmaplan. Det ar ju trots ett helt annat land (hehe). Peavy i all ara.. Toronto ska ha en mycket bra chans har.
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat