Visa ett inlägg
Gammal 2013-12-29, 12:13   #1
sandro
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 907
Sharp$: 488
Standard

Vilka åtgärder kommer ATG ta mot robotspelare?


Tänkte att vi kanske kunde snacka om vad vi TROR att atg.s åtgärder kommer bli om det visar sig att spelen från Estland i helgen var robotspel (ganska troligt att det var det).

Snack om det är fel eller inte behöver ni inte ta i den här tråden utan bara eventuella åtgärder som atg kommer ta så slipper vi allt tjaffs och 72 sidor om hur fel eller rätt det är.

ATG har visat med sin begränsning på antalet system som får lämnas in att dom är starkt emot det här och utdelning av varningar till kunder som går över gränserna har utdelats MEN dom har kunnat plocka ut sina miljoner utan problem och sedan antagligen som nu bara hittat andra personer att regga på atg och lämna in sina spel hos (tex folk i Estland som ställer upp med sina namn och personnummer?)

Skulle det här visa sig vara ett robotspel helgen som var så kommer ju atg garanterat att göra något åt det.

Direkta avstängningar utan varning?

Minskar gränserna ännu mer för hur många system som är tillåtet / kund?

Är det möjligt att det till och med blir så i framtiden att det tex bara får lämnas in 10 talet kuponger / kund hos atg på nätet och i butik MÅSTE man lämna personnummer och verifiera sig när man lämnar in kuponger eller använda sig av sitt atg kort så det syns hur många kuponger man har lämnat in?

I ett samhälle där man idag knappt får åka buss eller tåg utan att visa giltig ID handling eller sätta in 10.000 kr över disk på banker utan att visa kvitto på vart pengarna kommer ifrån så låter det inte som helt orimliga åtgärder som skulle kunna komma från atg?

På så sätt så skulle dom ju iaf gå stenhårt på sin redan inslagna väg att motverka robotspelare då dom i så fall skulle behövs orimligt många konton hos atg för att kunna lämna in sina spel om taket tex var 10 system / kund.

Vad tror ni om ni får leka lite med tanken?

Som sagt var ingen tråd att snacka in om det är fel eller inte så håll er gärna till ämnet.
__________________
Travstatistiken sjöar cash hos V75 Pensionskassan:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)

Senast redigerad av sandro den 2013-12-29 klockan 12:15.
sandro är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat