Visa ett inlägg
Gammal 2013-12-29, 14:49   #11
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 680
Sharp$: 2436
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sandro Visa inlägg
Så begränsningen av antalet system, varningar till vissa kunder och frysta vinster är inte 3 saker som aldrig hade hänt om inte hela snacket om robotspelare hade kommit upp?

Dom hade ju för fan ett krismöte/presskonferens där dom bjöd in vilken som helst att säga sin sak om vad som skulle göras för att stoppa det hela.

Så jo dom är att riktigt emot det och är helt säkert livrädda att fler liknande fall med misstänkta robotspel ska resultera i att dom kommer vara dom enda som spelar samtidigt som en STOR kundkrets som bidrar till stora delar av potterna ska tröttna på all skit och lägga av med travspelandet.

Det finns inga pengar hos atg,därav sparpaket efter sparpaket där tävlingarna på samtliga banor snart endast kommer kommenteras av atg-lives egen speaker samtidigt som dom på banorna runt om i landet får sparken (detta system har det redan nu börjat fixas för på en del banor).

Pengamässigt så kommer svenssons alltid vara viktigare att behålla för atg än "robotspelare" som spelar 1 gång varannan månad.

Tröttnar dom som vi kallar "packet" att spela så kommer det inte finnas några pengar att spela om ,det kommer atg aldrig tillåta för det kommer i så fall vara kanonkulan som sänker hela skeppet.

just därför är jag säker på att några fler åtgärder kommer oavsett vad några enstaka personer säger om det, vad man kunde uttyda ganska klart av hysterin när den var som värst mot "robotspelare" var att 90% av dom som kommenterade det var emot det och då blir det även dom 90% som atg vill behaga och behålla

Inte dom 10% spelare som är kvar som inte spelar vanliga omgångar och bidrar till något utan bara käkar upp halva JP kassan via miljonsystem max en gång i månaden och käkar upp packet.

Oavsett om det är rätt eller fel med robotspel så tycker jag man ska ha respekt för folk som spelar nästan dagligen och bygger upp till super JP.s ist för att respektera folk som inte bidrar till något mer än att sitta och vänta på en JP omgång och sedan blåsa alla som byggt upp till den.

Kom ihåg att utan svenssons som spelar dagligen så skulle det aldrig bli något JP att tala om och travspelet skulle dö ut hos atg.
Du har fortfarande inte definierat vad du menar med "robot"-spel.

Enligt ATG så är det som ligger precis under gränsen inte lika med "robot-spel" och det som ligger precis över är djupt orättvist och förbjudet.

Det är alltså något högst godtyckligt och jag menar på fullt allvar att den sanna anledningen till begränsningarna är att man vill försvåra för specifika spelare.

Detta kan man såklart inte kommunicera utåt. Den verkliga problemet ligger på ett helt annat plan där de är totalt bakbundna och inte KAN agera.

Med systembegränsningarna har man fått det att se ut som att man har "agerat". Men mot vad? Det är alltså helt populistiska åtgärder.

Några kritiska frågor ställdes aldrig på den nämnda pressträffen som helt enkelt var ett spel för gallerierna.

Den spelinfo som skulle kunna reda ut begreppen i den här soppan betraktas som affärshemligheter.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat