Visa ett inlägg
Gammal 2014-01-09, 19:59   #1
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Måltipset vid jackpot


Har inte lirat detta på år och dar, men jag blev sugen nu när jag såg att det är jackpott på lördag. Har laddat hem radsofts programvara, "Målbonanza" och har från mina 14 utvalda matcher fått fram ett ganska kraftfullt system och billigt system genom mina reduceringar. Vissa matcher förekommer på betydligt fler kuponger än andra och jag har genom att ställa in avvikelser, antal nummer i rad och reduceringar genom valda utgångsrader fått ned radantalet till 306 (8-rättsgaranti) vilket skulle ge en systemkostnad på 765.

Jag vet inte vilket intresse som finns, men sju andelar känns rimligt, jag kan ta två om det inte blir fullt (om detta är möjligt på bolagspel över nätet på svs) och farsan kommer ta en. Jag kommer annars köra systemet själv, men med ytterligare reduceringar. Men ungefär en hundring per man är alltså tanken.

Jag är övertygad om att det finns värde i att spela på jackpotomgångar då jag utifrån mina egna erfarenheter av att jobba i spelkiosk är rätt så säker på att man dessutom ställs mot främst automatiskt genererade system från lördagspåsar, även fast det säkert finns en och annan som analyserar igenom och lämnar in smarta system. Att det däremot kan ta ett tag innan det slår är ju en annan femma. Jag tycker att detta är en intressant spelform och jag är absolut villig att köra varje jackpotomgång om idéer finns, så bolaget skulle i framtiden köra när det finns intresse.

Får jag svar kan jag skriva mer om upplägget denna omgång här i tråden.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat