Ämne: Divisional
Visa ett inlägg
Gammal 2014-01-10, 15:22   #2
Harletun
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 103
Sharp$: 1035

Innebandy 2012/13
Stats: 21 - 17 - 2
ROI: 129.23%
Vinstprocent: 55.26%

Standard

Seahawks - Saints

Jadu va ska man säga, otroligt svårbedömd match. Dock inte lika svårbedömd bettingmässigt skulle jag vilja säga. Saints är väldigt undervärderade på bortaplan av helt fel anledning. Visst deras record denna säsong är inte så härlig men samtidigt säger den inte så mycket. Kollar man mer historiskt så är Saints ett above average bortalag skulle jag vilja säga. Självklart är seahawks ett otroligt duktigt hemmalag men linan är på tok för hög i detta fall och baseras väl lite på deras tidigare möte i höst. Saints vann en tight match mot Eagles men var den verkligen så jämn? Näää...

Patriots - Colts

Denna komma Patriots vinna. Återigen har vi dock en väldigt hög lina som jag inte kommer spela på då Colts mycket väl kan täcka linan men de kommer ej vinna. Utan det är överspelet som ligger närmast till hands. Patriots får tillbaka Kenbrell Thompkins också vilket kan spela en roll.

Panthers - 49ers

Härlig match detta kommer bli med en riktigt härlig överraskning i Panthers. 49ers anfall måste steppa upp några steg från Packers matchen om de ska vinna här. Panthers får tillbaka Steve Smith vilket är otroligt viktigt men kan inte blunda för oddset på 49ers då de i helhet är ett bättre lag, speciellt när de även har Crabtree att spela med sen han kom tillbaka. Panthers kan absolut vinna denna match men ser ett väldigt bra värde i 49ers odds och kommer troligtvis att spela det.

Broncos - Chargers

3e matchen av dessa 4 med en hög AH-lina. Tror många kommer lira stenhårt på Broncos i denna match. Jag är inte en av dem. Detta är två divisionskonkurrenter som mött varandra ofta. Broncos har gått vinnande de flesta gångerna men verkligen inte ofta klarat den linan som oddssättarna har till denna match. Jag förstår hypen på Broncos denna säsong, de har varit grymma med en grym offensiv. Gillar dock inte deras defensiv och jag tror mycket väl att Rivers kan ha några långa drives mot detta försvar. Gillade coachningen mot Bengals och tror de kommer att göra ett bra jobb även mot Broncos samtidigt som jag dock tror att Broncos går segrande i slutändan dock efter liiite drama.


www.spreadsheet.se/RyggaInteHarletunNi får gärna tycka helt tvärtemot, roligt med åsikter och diskussioner!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
maddmax (+10)
Harletun är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat