Visa ett inlägg
Gammal 2014-01-11, 10:12   #5
droid
 
droids avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 82
Sharp$: 1625
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av O12 Visa inlägg
Ser att ni rivstartar positivt i ATP och motsatt i WTA.
Hur är statsen på respektive ATP och WTA?
Vi har positivt resultat för både ATP och WTA individuellt där ATP är något bättre mätt på 10k+ antal matchningar.

Citat:
Ursprungligen postat av thom321 Visa inlägg
Intressant koncept tycker jag även om det inte blir det enklaste att rygga. Hur har ni löst det för egen del?

Placeras spelen automatiskt hos respektive spelbolag eller läggs spelen manuellt? Att Betfair-spelen blir automatiskt lagda antar jag men alla spelbolag, inklusive Pinnacle, förbjuder väl uttryckligen spel som läggs automatiskt? Det finns säkerligen sätt att programmera detta så att bolagen får svårt att särskilja dessa spel från manuella men det skulle ju inte kännas så kul att få spel voidade pga av att man brutit mot en sådan regel.
Vi placerar nödvändigtvis inte själva spelförslagen vi postar hos traditionella bookmakers och har heller inte försökt att automatisera detta. Se relaterad "disclaimer"-punkt i introduktionsposten för mer information om detta.

Citat:
Ursprungligen postat av thom321 Visa inlägg
Om ni lägger spelen manuellt, hur bevakar ni rent praktiskt varje match/spelbolag så att ni hinner med att lägga ett spel i tid på respektive bolag?
Innan "smyglanseringen" (som pågår nu innan "riktig" lansering senast onsdag kväll nästa vecka) har vi gjort stickprover där vi helt sonika har haft webbläsare uppe med samtliga spelbolag inloggade och ordnat att vi fått SMS skickat till oss när speltillfälle uppstår för att då omedelbart gå in och säkerställa oddstillgängligheten. Av de stickproverna vi har gjort har det sett bra ut, men det är här vi behöver allmänhetens hjälp även om vi förstår att tiden på dygnet spelen placeras just nu inte är den mest ryggvänliga tyvärr.
droid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat