Visa ett inlägg
Gammal 2014-01-14, 21:22   #13
droid
 
droids avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 82
Sharp$: 1625
Standard

Nu känner vi oss tekniskt redo att lansera på "riktigt" (skarpt test). Vi vill givetvis fortfarande reservera oss för att eventuella felaktigheter kan uppstå och att vi kontinuerligt kommer att finslipa den underliggande tekniken.

Eventuella spel som har registrerats där vi kan bekräfta att oddset är felaktigt eller att det är uppenbart felaktigt utan bekräftelse kommer vi att ta bort. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få av er för att verifiera detta.

Vi vill betona att vi nödvändigtvis själva inte kommer att placera spelförslagen vi postar (se första post för mer information). Tyvärr har vi inte möjlighet att ständigt bevaka så det skulle begränsa antalet rekar ordentligt. Det är upp till var och en om man vill rygga och det sker på egen risk.

Vi använder en liknande algoritm som framgångsrikt har använts på Betfair och konceptet är således inte helt oprövat. Vi var vinnande 11 av 12 månader under 2013 efter avdrag av kommissioner inklusive Premium charge. Vi kommer att se det som ett misslyckande om vi inte lyckas gå plus även här under ett längre perspektiv.

Vi kommer att dra igång det skarpa testet ikväll (istället för att vänta till på torsdag kväll) och i samband med det nollställer vi spreadsheet enligt upplägg bestämt redan i ursprungsposten.

Vi kommer att göra en första utvärdering vid månadsskiftet januari/februari och därefter bedöma huruvida vi kommer att fortsätta med denna tjänst eller inte baserat på mottagandet. Vi vill även reservera oss mot att inte fortsätta om vi andra skäl inte finner det lämpligt eller om dagbokens existens inte berättigas av att man inte placerar alla sina egna spelförslag.

Även om vi inte nödvändigtvis placerar våra spelförslag själva vill vi ge oss själva en morot att prestera ännu bättre. I början av förra året startade vi fonden "Droid mot cancer" för att hjälpa till i kampen mot barncancer. Under 2013 donerade vi en bestämd procentsats av våra vinstuttag från Betfair.

Fondens slutdatum (2013-12-31) har passerat men i samband med lanseringen av det skarpa testet kommer vi fr.o.m. ikväll och t.o.m. hela januari ut att donera 100 kr för varje unit plus vi går enligt spreadsheet (vi flatbettar 1 unit). Vi vill ju givetvis att det skall gå jättebra, men om det mot förmodan inte gör det kommer vi att donera minst 2 000 kr oavsett resultat!

Väl mött.

// Droid
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Haltmathe (+10), lokalime (+1), Rejs (+1)
droid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat