Visa ett inlägg
Gammal 2014-01-15, 17:22   #33
putte64
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8281

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Pretty woman och Grainfield svarar och körs i spets

Citat:
Ursprungligen postat av varulv Visa inlägg
Efter ihärdigt pluggande under kvällen:

Miss Beniss är kraftigt på G, ett måste på systemet

Misty Marke, det enda som oroar är om Kim får för sig att svara med Pretty women? Känns något långsökt då han släppt med denne senaste starterna. Får kolla upp detta imorgon med honom.

B.W.T firealarm känns som en mkt bra vinnare imorgon, släpps till spets och sen skall han ha en fin chans!

Deauville vidhåller jag är fruktansvärt överstreckad, gillar inte alls intrycket hon ger. Ska fånga Örjan på stallbacken imorgon och ge honom körorder med Azumi!

Pink Elephant är tydligen mkt väl förbered inför start, sitter väl i spets direkt och får han bestämma så rinner han säkert undan. Wannabe Kemp är väl den som får sätta upp tempot för att Odd Fellow ska komma till. OFV Dream trivs i kylan.. Nusa Dua går oftast bra tillslut.

Spetstugget är helt inkört på att Grainfield sitter i spets direkt.. Har folk helt missat att Hayden Viking startar från spår 4?? Danne lär trycka till direkt från start, kan inte se att Uffe kan svara. Liberty är rätt bra från start han också och jag tror Danne gärna tar dennes rygg. Grainfield i ev ledning viker ner sig i god tid.. 3,4,8,9 roliga streck

Pluggat spetsstriden som en iller! Jag är övertygad att BWT Hellion sitter i spets direkt, sen får han gärna släppa till Steely omgående. Tänkbart att spika Steely, eller låsa med Hellion från ryggen..

Det viskas redan om bfro och helstängt på foot on the gas....................... Extremt viktigt att hålla koll på detta innan inlämning. Går den med den balansen så sätter jag den som A imorgon, annars tar jag helt bort den.
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat