Visa ett inlägg
Gammal 2014-01-25, 14:33   #100
Seebbo
 
Seebbos avatar
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 753
Sharp$: 6023
Standard

Ogiltigt spel-ID: 1921137



Torino tar emot Atalanta i denna eftermiddagsmatch.

Ett Torino som går riktigt bra denna säsongen, en sjundeplats med sju vinster, åtta oavgjorda och fem förluster. På hemmaplan i år man starka. I början av säsongen kryssade man mycket och man har hela fem kryss men det är mot topplagen Roma, Inter, Fiorentina och även Milan samt Hellas Verona. Enda förlusten på hemmaplan kom mot Juventus. Man har nu börjat vinna på hemmaplan och har tre vinster på de senaste fyra matcherna.

I truppen ser det bra ut, Immobile(14/10/2) som saknades senaste är tillbaka och det enda anmärkningsvärda avbrottet är A. Gazzi (5/0/0). Så man har i princip hela truppen intakt


Gästerna Atalanta hittar vi på en 12 plats men det är främst på hemmaplan som man plockar sina poäng. På bortaplan i år har man endast en vinst, ett kryss och hela åtta förluster. Alltså har man endast tagit fyra poäng av sina 24 på bortaplan.

H2H har de senaste mötena lagen mellan slutat med 3 Atalanta vinster och 2 vinster för Torino. Torino har ju dock etablerat sig på riktigt i Serie A först i år egentligen.

Truppmässigt är det inte alls lika bra som hos hemmalaget. Förstamålvakten A. Consigli(18/0/0) är skadad samt hela fyra försvarare. G Bellini (5/0/0), L. Scaloni (4/0/0), S. Lucchini (9/1/0), G. Migliaccio (9/0/0).

Troliga elvor:
Torino 3-4-1-2 Padelli - Maskimovic, Glik, Moretti - Darmian, Vives, Farnerud, Pasquale - Kaddouri - Immobile, Cerci

Atalanta 4-4-2 Sportiello - Benalouane, Stendardo, Yepes, Brivio - Raimond, Carmona, Cigarini, Bonaventura - Moralez, Denis.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Seebbo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat