Visa ett inlägg
Gammal 2014-02-22, 18:04   #8
Bettingamatoren
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 175
Sharp$: 2060
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av maddmax Visa inlägg
Nej, jag tror inte enskilda spelare kan påverka. Men för din egen plånbok är det ju uppenbarligen bättre om du endast spelar på marknader som du har lika mycket information om som andra.

O andra sidan, om samtliga "vanliga" spelare slutar att lägga bets på dessa lägre ligor kommer bolagen var tvungna att stänga marknaderna. Dom lär knappast hålla öppet om det bara är matchfixare som spelar. Se till att det inte finns mer pengar att tjäna på betting än motivationen för att spela rent. Problemet är att folk vill ha kakan men äta den med. De vill att sitt division-4-lag inte ska förknippas med mutor och riggar men samtidigt kunna spela 5000 spänn på matchen. Så funkar det inte.

Att räkna in risken för en "fix" i sin analys? Låt oss utgå från att folk riggar matcher oberoende på vad du spelar (d v s risken är lika stor att du spelar med riggen som mot riggen). Då får du helt enkelt lägga mer vikt vid slumpen. Vad det betyder i praktiken är att din eventuella EV+ blir utvattnad.
Vem fan bryr sig om bettingen i det här fallet?

Det är en ickefråga. Problemet är att fotbollen som sport är mer korrupt och skitig än gemene man förstår och INGET görs från förbund, rättsväsende etc. Du skriver "vad ska man göra"? Vad är det svåra? Det är så uppenbart när matcher är riggade och vilka på planen som är delaktiga i riggen. Följ upp de spelare, domare, etc för att sätta dit dem som vilket annat brott som helst. Det är inget svårt, men viljan finns ej.

Med din slappa attityd kan man dra ditt "vad ska man göra" på alla brott och ffa ekonomisk brottslighet i hela samhället. Skillnaden där är att man gör ngt, och det går.
Bettingamatoren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat