Visa ett inlägg
Gammal 2014-02-22, 19:20   #15
WizardofAhhs
 
Reg.datum: apr 2013
Ort: LA
Inlägg: 374
Sharp$: 2030


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bettingamatoren Visa inlägg
Du är en naiv svensk som merparten av detta släkte är. Indicierna är slående gång på gång på gång. Förväntanseffekt hit och dit. Du kommer inte ifrån att detta problem ökade enormt 2013, eller åtminstone togs upp till ytan. En match är till 99% rigg om:

1. Oddset droppar i Asien på ett absurt sätt. 2.00>>1.15 utan några som helst anledningar.

2. EU-bolag stänger marknaderna på matchen innan match och tar bort den från lajven.

3. Absurdheter händer på planen. Såsom patetiska straffar tilldöms, regelvidrigheter fortgår, spelare som gör juniormisstag på juniormisstag ofta i backlinjen. Underligt att de just en dag som denna gör sin sämsta match någonsin och bara "råkar" halka tre ggr i matchen som leder till friläge.

Eftersom jag känner många i Sirius så har jag snackat med dem efter denna match och det beskrivs som den största parodiska insatsen en domare stått för i hela deras karriär.

Vattentätt.

Doping sker i 9 fall av 10 på gymmen där gymnissar trycker ryssfemmor som godis.
Huruvida vårt släkte är naivt för att vi inte runkar oss till sömns framför fotboll har jag ingen aning om. Men jag köper det du säger, visst. Problemet kvarstår i vilket fall. Du kan inte grunda en rättsutredning på oddsändringar på samma sätt som du inte kan grunda en rättsutredning med subjektiva analyser som underlag. Det krävs mer än så.

Men nog om det. Det är tråkigt att idrotten drabbas, oavsett om det rör sig om fotboll, hockey eller curling. Förhoppningvis läggs lite extra energi på att hålla just idrottens anda ren under kommande år!

Senast redigerad av WizardofAhhs den 2014-02-23 klockan 16:13.
WizardofAhhs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat