Visa ett inlägg
Gammal 2014-02-23, 00:00   #18
almen
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 57
Sharp$: 1083
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lillis Visa inlägg
Nu är ju inte det här några nyheter, i alla fall inte för oss inbitna som foljer travet på de sociala medier som finns att tillgå.
Uppenbarligen är det faktiskt inte många förutom en klick inbitna spelare och några få aktiva som något så när förstår vidden av eländet. Trots att det är just det inhemska spelarkollektivet och de aktiva (inkl. ägare och uppfödare) som är de stora förlorarna på ATG´s klantiga/bedrägliga förfarande.

Därför, Lillis, vore det bra om sådana som du och andra med en inte föraktlig insikt också spred den kännedomen vidare till ovetande spelare och aktiva. De flesta aktiva har ännu ej genomskådat ATG-propagandan. Det framgår klart och tydligt av hur flera tränare har uttalat sig i olika artiklar. De är av yttersta vikt att även de aktiva förstår vilket "förödande virus" som ATG smittat ned svensk travsport med i form av de utomnordiska ombuden.

Läs gärna vad jag skrev under rubrikerna "Myten om ATG´s onlinekonkurrens" och "Skräddarsytt" liksom Hattens artiklar här på Sharps och gamblersvardag. Ännu har ingen påvisat att det inte stämmer. Allt fler blir bitarna som faller på plats - de är snart där för "alla" att se.
almen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat