Visa ett inlägg
Gammal 2014-02-28, 13:19   #11
NicklasJ
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 326
Sharp$: 17990
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Fast var det inte ATG som började med att börja avlöna tränare och kuskar för att de skulle stå framför en kamera och berätta om sina chanser? Thomas Nilsson var ju t.ex. aktiv när han kontrakterades, liksom Forsgren och nu Stig H. Och Tillman, Adielsson, Malmqvist och många andra som dyker upp i TV hela tiden, inte gör de detta ideellt?

Ludde, Tarzan och flera andra skriver krönikor i kvällspressen, ytterligare andra bloggar mot betalning på sajter på nätet.

Jag tycker inte om utvecklingen, men förstår om Nurmos och andra nappar när det erbjuds rejäla pengar. En bra början för att vända på skutan vore väl att ATG med sina dotterföretag och samarbetspartners slutade betala aktiva för att sitta i TV eller på nätet och berätta om sina hästars chanser?
Du ser alltså ingen skillnad på att någon pratar på ATG där man kan se det gratis än att man säljer information till en tjänst som kostar väldigt mycket pengar och sedan väljer att mörka för kollektivet?
Krönikorna i tidningarna innehåller väldigt lite exklusiv information om egna hästar och kostar i jämförelse en spottstyver.

Det tränarna inte förstår är att detta beteende bara slår tillbaka på sporten och tillslut i deras egna fickor. Med tanke på allt skit i svensk travsport just nu så är det egentligen bara den svenska travtraditionen och mångas otroliga kärlek för den som håller sporten vid liv.
NicklasJ är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat