Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-17, 21:22   #16
imo
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 455
Sharp$: 648
Standard

svårtippat och känns bra att jag avstått många matcher då jag inte kunnat förutse något, kanske nått underspel som man bangat på då...

men i kväll har jag hitta många lir som känns riktigt bra..

spel 4
wsh-mtl 1period över 1,5 odds 1,817 2unit
spel 5
wsh-mtl 1period 1(wsh vinner första perioden) odds 2,1 2unit
spel 6
wsh-mtl över 5,5 incl OT odds 1,813 2unit
spel 7
wsh-mtl 1 -1,5 (hadicap wsh) odds 2,0 2unit

kommentar
ja caps kom ju ut sådär i första matchen men förlorade ganska oväntat mot ett montreal med halak i bra slag. caps har vi sett är snuskigt bra speciellt på hemmaplan och man har klarat av liknaden uppgifter hemma i playoffförut vilket jag ser som en bra styrka att luta sigmot i denna typ av match, de har fått lite rutin i föregående playoff och har svårt att se att man inte skulle kunna plocka fram de bästa kväll. hur många gånger har man inte sett caps döda motståndet efter en förlust t ex....man brukar gå ut riktigt hårt direkt från start och denna lär ju inte bli någon söndags åkning direkt...montreal ser jag inte som något vidare bra lag och de visar ju sista biten av serien. visst halak kan ju spika men det blir en enorm tung uppgift. caps är dock lite väl offensiv ibland vilket kan betala sig och man har ju risk spelare så de räcker dock en relativt bra defensiv men i denna måste match kan de bli lite desperat hockey vilket talar för en målrik tillställning 6-3 wsh?

spel 8
van-LA 1ml odds 1,571 4unit
vancouver enorma nu på hemmaplan och har riktigt bra stats i OT om man inte kan ta det på regulation vilket man dock borde, men ML känns solklart att ta. LA är ett mycket bra lag så vi ska inte underskatta dom men vancouver passar dem relativt dåligt för det har sådan tyngd och fart samt loungo som är en vinnare. ser vancouver som favoritet i hela slutspelet just nu. man har spets, bra målvaktsspel, fysik, hemmaspel, shutdown killar ..ja ett komplett lag atm.
och vilken hockeygryta GM PLACE är helt sanslöst!!
imo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat