Visa ett inlägg
Gammal 2014-03-03, 15:32   #45
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Det hade varit intressant om tränarna själva hade gått samman och startat en egen informationstjänst. Jag kan tänka mig att betala ett rimligt pris för en bra produkt, och om tränarna själva i en portal samlar ihop alla sina uttalanden, filmade jobb, podcaster, länkar till blogginlägg etc så kan jag betala en mindre slant om året för att få tillgång till allt på samma ställe. Media som ringer kan hänvisas dit också, de kan rent av få ett gratis inlogg så att det inte blir snack om att ta betalt. När allt kommer omkring är inte kvällstidningar, Ronden, Guiden eller banprogrammen heller gratis. De kanske rent av kan baka ihop det med ATG Live-abonnemangen.

Luddes initiativ är lovvärt, men ärligt talat tror jag att man som spelare ruttnar på att fara runt på 40-50-60 sajter, som alla ser olika ut, till varje spelomgång och söka efter info.

Vad jag för allt i världen INTE vill ha är ett dussin olika betaltjänster med några tränare hos var och en som ger exklusiv info. Vi börjar närma oss det stadiet med raska kliv.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat