Visa ett inlägg
Gammal 2014-03-13, 17:44   #417
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av maddmax Visa inlägg
Eckhoff åkte relativt jämnt mot Gasparin i Pokljuka och Gasparins skytte har verkligen inte varit bra efter årskiftet (med några undantag). Idag var Eckhoff snabbare även i spåret så det gick ju bra till slut ändå.

Spelar endast på Pinnacle för tillfället annars hade jag nog också tyckt 3.15 mot Soukalova varit bra.

---

För de som har ryggat WC-spelet på Västindien så spelar man sin sista match innan turneringen mot England om 30 minuter. Jag hoppas att man tar det lugnt och ställer över några spelare men kan bli kul att kolla på oavsett. Skysport-streams finns hos wiziwig.
Jo, med facit i hand så var ditt spel riktigt bra, Gasparin åkte väl 15-20 sek snabbare på sprinten förra gången men var usel idag.

Headen mot Soukalova hade nog suttit om Eckhoff inte gått två bom i sista, de var riktigt jämna i spåret och Eckhoff hade säkert pressat ut lite extra om hon haft en chans till en riktigt bra placering. Soukalova var ju sjuk förra veckan så hon kunde ha åkt ännu sämre än vad hon gjorde idag dessutom.

Skaffa konto på Marathon? Det är rätt så jobbigt att tvingas lägga spel några gånger tack vare limiterna och räkna ut slutoddset efter sänkningar men de har ett mycket intressantare utbud än pinnen. Fick 1.90 på Shipulin mot Ustyugov tidigare idag, de är helt tokiga ibland.

Senast redigerad av Slurf den 2014-03-13 klockan 17:47.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat