Visa ett inlägg
Gammal 2014-03-13, 22:43   #418
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Jo, med facit i hand så var ditt spel riktigt bra, Gasparin åkte väl 15-20 sek snabbare på sprinten förra gången men var usel idag.

Headen mot Soukalova hade nog suttit om Eckhoff inte gått två bom i sista, de var riktigt jämna i spåret och Eckhoff hade säkert pressat ut lite extra om hon haft en chans till en riktigt bra placering. Soukalova var ju sjuk förra veckan så hon kunde ha åkt ännu sämre än vad hon gjorde idag dessutom.

Skaffa konto på Marathon? Det är rätt så jobbigt att tvingas lägga spel några gånger tack vare limiterna och räkna ut slutoddset efter sänkningar men de har ett mycket intressantare utbud än pinnen. Fick 1.90 på Shipulin mot Ustyugov tidigare idag, de är helt tokiga ibland.
Jo, Eckhoff hade haft en bra chans utan missarna, inget snack om saken. Men sprint är ju som det är.

Orkar inte lägga ned tid på Marathon, jag är ganska lat och de senaste kontona jag haft på andra limit-bookies har inte varit värda mödan. Skidskytte är hur kul som helst med det känns tufft att få igenom tillräckligt med pengar för att vara värt tiden (även på Pinnacle). Säsongen är ju snart slut dessutom. Men något mer intressant spel lär ju finnas släppas hos Pinnen.
__________________
"Jag behöver en jävla iPhone 4. Fyfan. Kom igen nu alla fucking spel. Bara gå in."
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat