Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-20, 13:44   #11
Grizzly
 
Grizzlys avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 210
Sharp$: 0
Standard

Delar med mig av mina tankar:

Coyotes @ Red Wings
Match tre i serien, Coyotes leder med 2-1 i matcher. Såg förra matchen och var inte speciellt imponerad av Wings i den matchen. Man ser ut att vilja coh försöker men har det otroligt svårt mot Coyotes tycker jag. Coyotes stör Red Wings och har kapacitet att ställa till en hel del oreda i Wings egen zon. Bryzgalov har imponerat på mig under säsongen. Även om Coyotes spelar bra så vette sjutton. Folk brukar hävda att "Red Wings är ju Red Wings" och det ligger ändå något i det. Ska fundera ett tag till.

Predators @ Chicago
Då har den här serien anlänt till Nashville. Countryns hemstad. På hemmaplan borde rimligen Nashville ha en lite mer offensiv mentalitet än på bortaplan. Tror att det kommer att öppna upp matchen mer och gynna Hawks. Predators var dock sjukt skickliga på att spela försvar i de två tidigare matcherna.

Lutar åt att spela ett överspel i den här matchen. Kane sätter en 56-57 baljor helt på egen hand. Hörnqvist kanske är tillbaka i Preds idag?

Penguins @ Senators
Det här är kört för Senators. Pittsburgh släpper aldrig greppet man nu fått i matchsserien. Lutat åt att spela en rak på Pittsburgh, alternativt ML.

Devils @ Flyers
Andra matchen i Wachovia. Jag har inte sett en enda match från den här serien så jag har svårt att uttala mig. Verkar ha varit en fruktansvärt tight serie där lagen är i pincip lika bra. Underspel? +1.5 på Devils? Äh, jag har inte en susning, hoppas någon annan har en bättre idé om den här matchen.

San José @ Colorado
Inte heller sett någon av dessa matcher. 2-1 i första, 6-5 i andra och 1-0 i tredje. Att tippa över/under verkar ju vara som att kasta pengar i sjön på den här serien. Kan lika gärna singla slant.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Grizzly är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat