Visa ett inlägg
Gammal 2010-04-20, 19:05   #26
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Det är värt att jaga odds men Pinnacle är mer eller mindre alltid bäst, 5dimes är med och konkurrerar också men visst så finns det ibland några bolag som inte hänger med i sänkningar som expekt och unibet som har dålig koll och är väldigt sena!

Det är egentligen väldigt sällan som det inte är de namngivna pitcherna som startar... det är om det dyker upp en skada eller sjukdom sent på matchdagen som tvingar laget att kasta in någon annan, för om det är så att coacherna ska byta ut en pitcher så görs det troligen tidigt så att det redan är känt när oddsen släpps och därav satta därefter!

Det har väl spelats uppskattningsvis runt 150 matcher redan denna säsongen och som hetsarn säger så har det väl bara varit i 1 match som det blivit någon annan pitcher en den som är listad då oddsen släpps!

Jag lägger själv ingen vikt vid att spela på bolag där man kan välja "namngivna pitchers måste starta" utan spelar där bästa oddset är... visst så kan man åka på en smäll nån gång att en duktig pitcher på laget man spelat på blir sjuk eller skadad men det kan ju likagärna vara tvärt om, att laget man spelar på får en stor fördel av att motståndarna tvingas byta pitcher! I vilket fall som helst så händer det väldigt sällan och om det väl händer så behöver inte det vara något negativt utan det kan lösa sig ändå!

Hoppas svaret är till hjälp olof
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat