Ämne: Cykling
Visa ett inlägg
Gammal 2014-04-29, 05:37   #15
Overplayer
 
Overplayers avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 327
Sharp$: 3435

OVERPLAYERPICKS
Stats: 459 - 537 - 50
ROI: 101.38%
Vinstprocent: 46.08%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Går det att analysera vem som stoppat i sig mest piller? Det är väl det som det går ut på? Onödigt att behöva cykla omkring för att ta reda på det.
Du har en extremt tråkig attityd till sporten villet du delar med många andra i detta land, tyvärr bygger det inte på kunskap utan fördomar. Cykelsporten är den sport som kanske är hårdast av alla när det kommer till avstängningar och straff.

Exempelvis har man vid ett flertal fall stängt av cyklister även om man bara haft starka misstankar, något man knappast gör i så många andra sporter. Detta för att man aktivt vill jobba bort dopingen i så stor grad som möjligt.

De flesta brukar gilla att kolla på friidrott och verkar inte alls ha problem med all doping där trotts att den är klart vanligare förekommande än i cykelsporten. Man stänger heller inte av de aktiva lika länge för "mindre" förseelser.

Tyvärr är den svenska presskåren till stora delar totalt okunnig och cykelsporten så det enda man i princip rapporterar om är dopingen. Det räcker tyvärr för de flesta att läsa någon dåligt underbyggd krönika i Aftonbladet för att konstatera att i cykelsporten dopar sig alla.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
algottfridsson (+5), Seebbo (+5), Flickepojken (+5)
Overplayer är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat