Visa ett inlägg
Gammal 2014-05-06, 21:48   #107
Bettingamatoren
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 175
Sharp$: 2060
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Nä jag hittar bara på....

Ser inget i deras spel som pekar mot toppen. Har mött mediokra lag.
Degerfors och Syrianska away är två av seriens svåraste matcher. Men oavsett, ÖFK kan mkt väl ställa ut en 3-5-2-uppställning som de brukar göra och det blir ytterst intressant hur de ska klara att stänga kanterna. Självmord förmodligen.

Finns inget lag i SE, knappt Sverige som har den offensiva kraft som Sirius har. Målen Sirius släppt in i inledningen har varit halvchanser. Fasta situationer, ett par kontringar, några drömmål osv. Inget direkt systemfel. Samtidigt som Sirius gjort flest mål i serien trots en match mindre och trots att man varit sanslöst ineffektiva. Vill påstå att det inte finns något alls som talar för att Sirius inte blir ett topplag.

Det enda orosmolnet är om lagen börjar ligga hyperlågt som Varberg och Husqvarna gjorde. Då kan det bli svårt då Sirius inte har starka boxspelare i fram. Att liga lågt och stänga ytor är dock inget ÖFK varken vill eller klarar av. De kommer bjuda upp till kamp och när lag gör det så har Sirius inga övermän i Superettan. Återstår att se vem som har rätt.

Angående matchen har jag tagit -1 1.79 och ö2.75 1.86.
Bettingamatoren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat