Visa ett inlägg
Gammal 2014-05-17, 09:10   #178
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2202
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Riksdalen Visa inlägg
För några månader sen bad jag Come On att stänga mitt spelkonto hos dem och under inga som helst oständigheter öppna det igen. I ett svagt ögonblick en tid därefter chattade jag med supporten och frågade om de kunde återöppna det, vilket de gjorde med en (1) vecka som väntetid. Efter den tiden kunde jag logga in och börja spela igen. Efter cirka tre (3) månader har jag nu förlorat en ansenlig summa då mitt sista bet inte gick vägen i semifinalen mellan Malmö FF och Helsingborgs IF i Svenska cupens ena semifinal för herrar. Jag har därefter mailat dem flera gånger och tycker att de kan betala tillbaka min nettoförlust(er) då jag faktiskt tidigare hade kontaktat spelbolaget om att stänga mitt spelkonto och under inga som helst oständigheter öppna det igen. De tackar för att jag kontaktat deras support i varje svarsmail, men de har nu gått flera, flera veckor och de har inte behagat att svara på frågan om återbetalning. Jag har även bett dem kontakta deras VD alt. Sverige-chef i ärendet utan framgång. Dokument på läkarutlåtanden vad gäller min psykiska ohälsa har skickats in, men inget händer. Hela situationen känns jobbig. Vad skall man göra? Har ni här på forumet några tips? Nu i efterhand ångrar jag att jag någonsin började spela på sportodds där.

Mvh
Riksdalen
2014-05-17
Det var ju tråkigt det där med ohälsan. Men om det gått bra på liret hade du då betalat tillbaka nettovinsten till ComeOn?

Hur som helst så har du ingen chans att få tillbaka några pengar då allting skötts enligt regelboken.

Citat:
3.2 Spelaren kan stänga sitt spelkonto i dess helhet genom att skicka en begäran om detta till ComeOn Kundtjänst. ComeOn Kundtjänst kommer då att verkställa stängningen av spelkontot. Spelaren har möjlighet att öppna sitt spelkonto igen genom att skicka en begäran till ComeOn Kundtjänst. ComeOn kommer verkställa öppningen sju dagar efter en sådan begäran mottagits av ComeOn.
https://www.comeon.com/se/villkor/
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat