Visa ett inlägg
Gammal 2014-06-03, 15:56   #259
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2206
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Bettingamatoren Visa inlägg
Sen när spelade jag 2.00 på Öster? 2.10 spelade jag och även där runt 20 pkt bättre än stängning. Alltså vad vill du ha sagt? Ni får tro att jag är en jubelidiot men det är knappt någon i hela Sverige som är bättre än mig på svensk fotboll, från AS och neråt. Försök få någon med en ROI på 107 på SE och AS med den volymen jag har så blir jag mkt förvånad.

Och varför tar du upp ett lallande EU-bolag som Unibet? Titta vad Pinnen stängde på, eller för den delen öppnade på. 2.10 var en gåva, inget annat. Vrf tar du ens upp Marathon som ett seriöst bolag? Två spel och man är rökt där.

Slutligen, det finstilta.

Du skämmer ut dig mer och mer Wagner i denna diskussion - men - jag fortsätter gärna.

Det var du som tog upp hur man skulle agera med lallande EU-bolag.
Citat:
Spelar du dina kort rätt hos EU-bolagen klarar du limiteringen väldigt länge (snurra casino, spela inte marknadshögst, spela nära stängning, spela ibland på de stora marknaderna, sätt inte in via Skrill, ta inte ut pengar) Gör du allt rätt kommer du förvisso bli limiterad efter ett tag, men tiden innan de upptäcker en är mångdubbelt längre. https://www.sharps.se/forums/346460-post210.html

Citat:
Härmed kan jag betrakta dig som en renrasig idiot. För du har så jävla fel. DU skämmer ut dig. Sitt en dag och ha asiater, eu-bolag och Svenska Spel uppe på datorn. Klicka på F5 varannan minut, jobb klart.

Fan vad du skämmer ut dig.

Denna helg stack HBK ut med 30-40 pkt, Umeå dam med 15-20 pkt, Öster med 10 pkt osv osv osv. Men sitt där som ett jävla stolpskott och lek skön bara för att du hade turen att kunna spel på det glada jävla 90-talet.
Jag citerade ett stycke som handlade om Svenska Spel. https://www.sharps.se/forums/346593-post227.html

https://www.sharps.se/forums/346590-post225.html

Du svarar med två odds från Svenska Spel och så Öster som nu i efterhand inte hade nånting med dom att göra. Intressant...
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat