Visa ett inlägg
Gammal 2014-07-01, 15:19   #30
Cc
 
Ccs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Karon, Phuket - Thailand
Inlägg: 846
Sharp$: 11053
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grnvit Visa inlägg
Det bästa är att det finns möjlighet att starta eget spelbolag. Verkar ju svinlätt också, det enda man behöver är pengar. Ändå sitter vi på andra sidan som offer och tillåter oss bli orättvist behandlade och klagar över hur lätt spelbolagen har det.

Svinlätt, sa Bull...! I stort sett alla internetbaserade bolag i Europa bryr sig väldigt lite om Sportsbooken. Den kräver kompetent personal, har överlägset högst kostnad/anställd och genererar väldigt volotila resultat. Att bara starta upp en White label med Oddsmatrix i botten (typ Superlenny) är förvisso inte värst dyrt jämförelsevis. Men då är man ingen bookmaker, den typen av arrangemang handlar bara om att locka in spelare till Casino och Poker där vinsterna är garanterade redan från början.

Absolut, det borde finnas regler som säger att bookmakers inte får göra som de vill, för det är diskriminering och orättvis behandling att inte låta folk spela bara för man vinner lite pengar, det håller säkert alla spelare med om.
Men det känns som det har varit väldigt mycket klagande senaste tiden kring hur bookmakers behandlar oss spelare. GÖR NÅGOT ÅT DET? Protestaktioner? Öppna ett nytt spelbolag som tillåter vinnare? Bojkotta de elaka bolagen?

TA TAG I DET! Det leder ingen vart att sitta och misströsta sig, kedjeröka och diskutera hur sviniga bolagen är, men det hör väl till människans natur att klaga över saker och skita i att agera för det helt enkelt är lättare att bara klaga.

Ursprungligen var ju anledningen till att ha många bolag att alltid försäkra sig om att få spela till högsta möjliga odds. Dessutom varierar utbudet en aning mellan dem och att kunna hitta guldkorn var en annan anledning. Att bli limiterad gör det svårare att gå plus, det är klart folk gnäller över sånt.

Gnället har dock alltid varit detsamma från spelarna, men regelverken hos bolagen är i stort desamma överallt. Alla har en friskrivningsregel,
(Typ 3:11, Vikansnodinapengarochstängadittkontonärvivill) och när man signar upp så förbinder man sig att ha läst, förstått och accepterat det som står i reglerna. Så att bojkotta ett enskilt bolag när alla i princip är likadana kan jag inte se funka tyvärr. Lika lite som att gnälla!

Den största anledningen till att jag klev över till bookiesidan var just limiteringarna. Pinnacle, Betfair och Asien i all ära. De hade inte det utbud jag behövde för att kunna behålla min edge som vinnande spelare. Det tog flera år innan jag blev tillräckligt bra på de nya ligor som behövde pluggas och de annorlunda spelformer som fanns tillgängliga. Återbetalningsprocenten gick ju givetvis ned dramatiskt också, knappt några 3-vägsspel tillgängliga hos Asiaterna på den tiden
My 50 cent...
__________________
"Om det fanns en profitabel marknad skulle det just nu suttit ett team av insatta och tömt allt värde."
- matchingbetisover 2015-09-08
Cc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat