Visa ett inlägg
Gammal 2014-07-14, 10:16   #1
nilletm
 
nilletms avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Ort: I vinnarcirkeln
Inlägg: 7
Sharp$: 208
Standard

V5/V4/VP Rättvik 14/7


Har några bra idag.

På vinnarspelet gäller förljande
Lopp 1: 5 Haga Bruden - Kanonfin häst som jobbat bra, enda orosmomentet är att Tommy haft infektioner i stallet. Men jag vet att hon är bästa hästen i loppet och kan lätt gå en 30 tid, det kommer man långt på i det här gänget.

Lopp 4: 4 Castor Di Quattro - Tummen är en utav dom mest rutinerade kuskarna i loppet och har helt klart den bästa hästen i gänget.

Lopp 6: Bicc's Hotshot - Tidsmässigt är den 5-åriga valacken och jag tror att han får ta ledningen och håller runt om.

Lopp 8: Paradise Beach - Stod för en grym debut för "Muffen" och imponerade även på Valla. Åter emot ett sämre motstånd idag och det enda som skulle kunna stoppa honom är sjukdom.

På platsspelet gäller följande
Lopp 1: 2 Vera Tabac - Tycker jag är en vettig märr som inte riktigt har fått till det, men gör det vettigt hela tiden. Nu är det ny kusk och läget gör att hon förhoppningsvis kan få hamna i ryggledaren och ta en plats.

Lopp 3: 13 Carmen Miranda - var fin på Gävle och besitter lite kapacitet. Läget är väl lite sådär men förhoppningsvis kan hon få en fin resa och hon fäller många på upploppet.

Lopp 6: 10 Jasmine Frecia - Strömbergs häst som är på G mot formen. Hon är med i platsstriden.

Lopp 7: 4 Dyno Dan - En fin häst som har extremt stor kapacitet, är lite valpig men var kanon sist på Gävle. Ulf fick säga åt han lite då han inte är helt 100. Men en kanon fin häst som är med om striden idag.

V5
Avd-1 7
Avd-2 5
Avd-3 3
Avd-4 4
Avd-5 6

Återkommer med fulla V5:an.

/nilletm
__________________
KAW
nilletm är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat