Ämne: Cykling
Visa ett inlägg
Gammal 2014-07-31, 20:10   #42
algottfridsson
 
algottfridssons avatar
 
Reg.datum: nov 2013
Inlägg: 97
Sharp$: 926

Cycling
Stats: 79 - 134 - 1
ROI: 117.04%
Vinstprocent: 37.09%

Standard

Känner att det dags att skriva lite i denna tråd nu...

En härlig Tour fick vi se, dock lite tråkigt kanske att både Froome och Contador försvann. Hade nog kunnat bli en riktigt trevlig kamp mellan med Nibali, Froome, och Contador.

Nibali var en värdig vinnare, klart starkast i bergen. Körde "respektfullt" också; attackerade trots att han ledde med fyra minuter, och i princip säkrat tröjan.

Roligast att se? Kampen om den vita ungdomströjan. Frankrike har en fin ung generation på gång. Även den offensive König, och den blixtinkallade Majka var underhållande ögongodis.

Besvikelse? Team Sky utan tvekan. Plan B funkade inte alls (plan A med Froome försvann ju på den femte etappen...) Finns mycket mer att skriva om, men lämnar intrycken från Touren här.

---

På spelfronten gick det bra (ROI 143.36%, med en omsättning strax över 2000 SEK). Känner att jag under dessa tre veckor mognat i mitt sätt att analysera loppen, och tyckte sällan att jag gjorde en felaktig analys. Mina H2H-spel satt väldigt bra, satte åtta av tio spel. Dem övriga spelen var inga vidare...

Kommer nog försöka att fokusera på H2H mer i framtiden. Där anser tror jag att jag kan finna en "edge" såsmåningom(...) Kommer dock fortsatt att försöka öka min omsättning.

---

Skall börja gå igenom helgens Clasica Ciclista San Sebastian. Sedan väntar Tour de Pologne, Tour of Utah (om dem erbjuder odds), Eneco Tour, och därefter är det dags för Vuelta a España. En kul, och förhoppningsvis grön, cykelaugusti har vi framför oss.

Om jag inte tipsar om spelen här, så dyker eventuella spel upp i mitt spreadsheet förhoppningsvis kvällen innan tävlingen.

---

Voeckler då?

Ja, han var sitt gamla jag

http://youtu.be/1RYBln_Jnas (får inte inbäddningen att fungera... )



Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Flickepojken (+10), Seebbo (+5), smak (+5)

Senast redigerad av algottfridsson den 2014-07-31 klockan 20:20.
algottfridsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat