Visa ett inlägg
Gammal 2014-08-01, 17:00   #8
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Perfekt! Problemet är att jag inte var admin i den ligan. VI får sätta igång och spåra de som var med och sedan lösa pengafrågan. Men det funkade väl bra ifjol när du tog in pengarna?
MrHansson var admin i den förra men även det kan man ju ändra. Får väl skicka ett pm till honom och be han aktivera nya säsongen och lämna över admin rollen till dig om han nu inte vill fortsätta vara det.

Finns säkert ett gäng från den gamla ligan som är med även i år och då slipper man ju greja med nya inbjudningar till alla om vi bara fortsätter på den gamla. Så kan vi ha den löpande varje säsong men bara ändra vilka som är med om det tillkommer nya eller någon vill hoppa av.

Ja det var inga konstigheter med pengarna ifjol, Arch fick ju rubbet och ryktet går att han fortfarande lever helt på segerpengen och är kung på nån bar i Filippinerna!

Enda problemet var att ett par stycken aldrig deltog fast dom anmält sitt intresse så det kom ju aldrig in pengar från dessa snubbar. Vi får väl vara lite mer noga med att dom som anmäler sig måste delta men samtidigt så vill man ju fylla ligan också och det kan vara svårt. En sak är iaf säker, det finns inte en chans att alla lagen kommer vara aktiva hela vägen i mål. Har alla bara betalat så får man väl hoppa av efter vecka 1 om man vill det, blir ju bara mindre konkurrens om vinstpengarna!

Senast redigerad av Lazlo den 2014-08-01 klockan 17:03.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat