Ämne: Twitter
Visa ett inlägg
Gammal 2014-08-08, 16:40   #40
Bettingamatoren
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 175
Sharp$: 2060
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tompa87 Visa inlägg
Man måste väl ändå i dagens samhälle få ha lite roligt på någon annans bekostnad? Nuförtiden får man ju knappt skämta med folk utan att det blir en rättslig process av det..

Holms är en diktator, skrivs det något om hans spel som inte är i positiv bemärkelse riskerar man att kommentaren tas bort, ifrågasätter man ett enskilt spel; samma visa. Ifrågasätter man hans spel i allmänhet kan användarens tas bort och gud nåde den som frågar om ett spreadsheet för att kunna påvisa långtidsprofit som han nu försöker basunera ut att han har, då ryker man direkt. Det är många yngre, mindre pålästa men mer påverkbara, "förmågor" som sitter på rekat planket (ifrån vad jag förstått iaf då jag suttit och läst lite vad som skrivits) och om Holms då skriker ut tips som om det var klart ifrån början då utnyttjar han ju unga sinnen. För egen profit. Dessutom rekar han ju sällan marknadshögsta utan länkar ju nästan jämt till bet365 (har väl bäst avtal där) och får en del av kakan när någon förlorar på det spelet som han ropar ut, så så jävla grön är han inte!
Ingen tror väl att han är en vinnande spelare? Han är, som sagt, öppen med sina minusresultat. Sedan att några stollar ska in och skriva kommentarer att hans tips suger är inte så givande för ROK som spelportal och rätt självklart att de tas bort.
Aftonblaskan modererade ju stenhårt i sina kommentarer innan de gjorde avtal med FB. Så gör alla företag. Klart de inte vill att folk, på sin egen sida, ska få skriva ren skit (om än sann) så att det blir dålig publicitet. Så här det funkar överallt.

Lättast är ju om man av princip inte ryggar Holms. Oavsett om han skriver att ett lag har 15 insjuknade i magsjuka skulle jag aldrig tänka mig att blindrygga den herren då jag vet att hans värderingsförmåga på ren svenska suger kuk. Inte svårare än så.

Ska vi förbjuda förlorande spelare att få reka så får vi ta bort 98-99% av spelkåren, vilket vore lite fadäsartat.
Bettingamatoren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat