Visa ett inlägg
Gammal 2014-08-14, 23:39   #12
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6056


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Stoke sitter jag och luskar på; har ju tagit in Bojan (som såg ut som en Messi light för ett par år sedan) och man vill ju spela en mer attraktiv fotboll sägs det.
Var 6e bästa hemmalaget förra året, och slutade på en gedigen 9e plats. Vann bägge mötena med Villa förra året, och har fått behålla alla nyckelspelare. Får dessutom tillbaks Huth som var långtidsskadad, och gamle United bekantingen Diouf ser ut att få en plats ifrån start i premiären. Man har ett lag som på en bra dag kan utmana vilket lag som helst på Brittania.

Anrika Villa som förening är i uppror, den amerikanske ägaren vill sälja, assisterande tränaren Culverhouse och head of football operations Gary Karsa blev sparkade av disciplinära skäl i slutet av förra säsongen och vdn Paul Faulkner sa upp sig i juli. Turbulensen kring klubben (och det faktum att ägaren vill sälja klubben) har gjort att man inte kunnat förstärka nämnvärt: gamle Joe Cole är knappast vad han varit, Senderos har knappast varit alls och Kieran Richardson är ojämn.
Alla värvningarna har varit free transfers och gått emot den av fansen mycket ifrågasatte tränaren Lamberts filosofi om att värva ungt. Kaos var ordet. Man har dock fått in Roy Keane som andretränare så jag jag tror knappast att vi får se ett ointresserat Villa, och man har även fått behålla nyckelspelare som Vlaar och Benteke (som dock ser ut att missa premiären enligt fantasy.premierleague.com) men Stoke är berättigade favoriter och har ett Kanon läge att få en bra start!

Funderar också på att fadea West Ham till en början. Man har förvisso tagit in Enner Valencia (oprövad men intressant) och Mauro Zarate (avdankad?) Men tappar också sitt bästa anfallsvapen i långbollar på Carroll (som nickar fram Nolan), frågan är hur "Big Sam" tänker nu? För han har alltid varit pro-"långa bollar på Bengt"-taktiken. Valencia är en djuoledslöpare. Och hur ska Nolan få sina chanser då? Många frågetecken kring Allardyce vara eller icke vara ifrån fansen och träningsmatcherna har sett allt annat än bra ut. Den annars ganska stabila defensiven man automatiskt får när man anfaller med 4-5 spelare och försvarar med 11 (12 på hemmaplan) har släppt in 2 mål eller fler i 5 av 7 matcher, emot motstånd med lägre kvalitet än dem flesta lagen i PL. Naturligtvis ska man inte dra för stora växlar av det men det ger ju ändå ett hum om att allt kanske inte står rätt till i West Ham.

Tror storfavoriterna på lördagen pallar trycket, Arsenal och Utd har värvat intressant och bägge lagen andas entusiasm. Synd att RvP är borta för Utd såklart, men man har gjort mycket mål i träningsmatcherna och Rooney/Mata ser ut att trivas bra ihop. Mata får dessutom den rollen han ska ha och kommer vara ett ess i år tror jag! Swans är som vanligt svåra att förutsäga men var trots att UTD hade en mycket dålig fjolårssäsong aldrig riktigt nära att slå UTD i ligan (vann dock i cupen) och jag tror dem får svårt emot Van Gamla utd.

Arsenal ser ju galet intressanta ut, inte minst ifrån mittfält och framåt. Kan man hålla ihop defensiven och få in en till mb så tror jag Arsenal går en bra säsong till mötes. Hemma emot Crystal Palace ska man inte tappa poäng, speciellt med en ordentlig genomkörare (mycket lyckad dessutom) emot City i Community Shield i benen.

Där och i utd matchen finns dock inga odds som lockar på raka spel utan det är HCP alternativt nån mål lina kanske?

EDIT: såg nu att Pulis har avgått, än mer fördel Arsenal!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
karpafan (+2), Fulsprit (+5)

Senast redigerad av tompa87 den 2014-08-15 klockan 03:46.
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat