Visa ett inlägg
Gammal 2014-08-15, 12:27   #15
forbannat
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 475
Sharp$: 818
Standard

Som det tragiska spurs-fan man är får man väl skriva en liten uppdatering här.

Försäsongen i USA har väl sett helt ok ut, inga förlorade matcher iaf.

Offensivt är det fortfarande lite frågetecken kring Soldado som fortfarande inte verkar hitta målet. Adebayor vet väl alla som följt PL ett tag att det kan bli allt eller inget. Det troliga är väl att han startar matchen imorgon mot West Ham dock.

Mittfältet ser väl ut som spurs starkaste position. Lennon-Lamela-Eriksen är de troliga startersen här och jag tror/hoppas att vi kan få se den "riktiga" Lamela i år.

Under försäsongen har de 3 offensiva mittfältarna haft väldigt fria roller och det har sett bra ut, lite frågetecken kring Eriksen men han var enligt mig den bästa spelaren förra året och besitter enorma kvalitéer. Se upp vid fasta situationer!

Det sittande mittfältet har även i år problemet att det inte riktigt finns någon som kan slå de där öppnande passningarna uppåt. Capoue ska bli otroligt intressant och får han vara frisk den här säsongen kan han mycket väl bli årets utropstecken och den där spelaren som kanske kan öppna upp det lite bakifrån. Sin sista säsong i frankrike hade han näst högst snittbetyg i hela ligan (Bara Zlatan hade bättre). Så det här är helt klart en spelare av klass.

Bredvid honom finns det en hel drös med spelare i Dembele, Paulinho, Sandro, Bentaleb, Holtby,Mason och Carrol. Någon/ några här måste lånas ut/Säljas. Just nu är det lite skador så troligen startar Capoue bredvid Bentaleb eller Holtby imorgon.

Backlinjen.... Tottenham har enligt mig gjort en riktigt bra värvning på vänsterbacksplatsen i Ben Davies. Ung, stabil och redan en otrolig erfarenhet till ett rimligt pris (förra årets svagaste position). Detta gör även att Verthongen äntligen kan få spela mittback hela tiden.

Walker på högerbacken är inte mycket att säga om, klass! Dessvärre skadad nu så här startar troligen Naughton som inte alls är lika dålig som folk tror. Fick mycket kritik förra året då han spelade på vänsterbacken vilket inte alls är hans grej.

Verthongen har dessvärre inte deltagit i någon försäsongsmatch än men jag tror nog han går in på en startplats ändå. Förhoppningsvis får han Kaboul bredvid sig som är en riktigt bra mittback i form (frågan är hur länge han klarar sig skadefri). Mussachio verkar vara påväg in, peppa peppa. Annars måste det in en mittback om det ska bli något roligt med denna säsong.

Målvakt - Lloris och Vorm rankar jag nog som den bästa målvaktsuppsättningen i PL så inget att säga här. MYCKET viktigt att Lloris valde att stanna, stort för en klubb som Tottenham!

Allt som allt tror jag att Tottenham blir farligare än vad folk räknar med i år. Pocchetino har visat att han är en bra tränare som får ut det bästa ur sina spelare vilket skulle förbättra Spurs enormt med nuvarande trupp jämfört med i år. Att han dessutom förespråkar en fartfylld offensiv kan förhoppningsvis göra att publiken på White Hart Lane är nöjda och han får sitta kvar även om det skulle kärva lite i början.

Jag är färgad givetvis men samtidigt är Tottenham det laget jag har bäst koll på.

Edit : Ursäkta långt och tradigt inlägg. 2.28 på spurs imorgon tog jag! Rygga ej haha
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
henkel (+1), Fulsprit (+3)
forbannat är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat