Visa ett inlägg
Gammal 2014-08-18, 11:20   #131
clarund
 
clarunds avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 1 333
Sharp$: 437
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av incitatus Visa inlägg
Men för tusan V7 V8 är något som tillkom för några år sedan, nu har det visat sig att detta har en del negativa effekter som man vill inte vill ha.

Märk att en gång i tiden la man ut jackpotten på alla vinstpolerna i nästa omgång, idag lägger man det endast i 7 rättspotten.

Att några drabbas för att kollektivet skall få mer jämlika villkor är väl ofrånkomligt.

Bäst vore om ATG kunde visa siffrorna bakom beslutet.

Men gläd er åt att jackpottarna framöver blir större och förmodligen fler.

( V7 spelarna måste nu lägga sina insatser i alla potter, dvs dessa potter blir större och när det blir jackpot på 5 rätt är 5-potten större, Stora system som tidigare spelade V7 kommer att få massor av sexor oh femmor varför utdelningen sjunker på dessa dvs fler jackpots )
Återigen felet/bölden/stölden/orsaken/roten till allt ont stavas JACKPOT.

Det du säger om att den lades till alla potter är inget jag minns, däremot minns jag tiden med V65 då 5 rättspotten gick till 6 rätt om det blev under en viss summa i utdelning och utdelning gavs på 5 och 4 rätt om ingen hade 6 rätt.

-------------

Hoppas och tror även att V64 försvinner från spelsortimentet, värre jackpotgenerator har inte skådats, dessutom är alternativet V65 överlägset på alla vis, gärna med ursprungliga regler.

ATG frågade alltså publiken som sade V64 efter någon fånig yra där de lyckades gå igenom två veckor utan 4-rättsjackpot (kors i taket).

De drog även slutsatsen att omsättningsökningen var för att folk gillade spelet, inte den massiva kampanjen

Varför man använder en "marknadsundersökning"(fråga publiken) för att fatta ett viktigt strategiskt beslut som påverkar hela verksamheten och mer därtill är något svårt att förstå men man ville väl ha uppbackning för något som annars varit svårt att motivera rationellt.
__________________
LOBOT-Spel måste förbjudas, två miljarder kineser väntar på att köpa en andel

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
clarund är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat