Visa ett inlägg
Gammal 2014-08-27, 06:43   #1
oggeb
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

V75 30/8 Bergsåker [Dubbeljackpot]


Finns flertalet spikförslag i omgången men de mest självklara hittar vi möjligtvis i Avd 1 och 3..?

Avd 1: Poker Kronos är en ny häst hos Bergh och med optimala spår 5 så bör han bli väldigt svårslagen. Bergh på hemmaplan är alltid farligt.

Avd 3: Månprinsens enda hot i loppet är Hallsta Lotus om denne har en väldigt bra dag. Nu föll spårlotten till prinsens fördel och det kan ju inte vara annat än en spik. Sjukdom eller multipla galopper emot.

Avd 5: Lärlingsloppet ser på förhand inte alls olösligt ut och det behövs nog inte många streck då de bästa kuskarna sitter upp på de bästa hästarna. Adrian måste ha toppchans i loppet och kan agera utgång på ett reducerat system. Tänkbara motbud hittar vi i Ariel Boko, Hankypankypagan och Fortuna Sund. Med tanke på stallformen hos Nurmos och Bergh kan även Valness Chilly och Xena Brick vara tänkbara lyxstreck. Men som vanligt så kan lärlingslopp skrälla då det är ovisst hur det blir kört och i en favoritbetonad omgång så kan det ändå vara lämpligt att strecka på i detta lopp i hopp om lågprocentarna.

Avd 7: Man undrar ju om QPQ har några hovar kvar. Utan skor så får han ett streck. Annars ser det ut som att Open Trot görs upp mellan Hultman och Bergh. Men vem vet.. Vi kanske får se en kuse från vinnarhålet göra om PdM's manöver från förra året när han tog ner Sebastian!
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat