Visa ett inlägg
Gammal 2014-08-29, 10:58   #60
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av draken Visa inlägg
Varför ska man alltid spela V7. För de allra flesta en ren förlustaffär. I detta fall kan det möjligen vara värt det för att få med något av kakan överhuvudtaget då det kommer bombas utan dess like utifrån men annars. Nja. Bra för stora system men uselt för små. Chansen att träffa 7 är endå minimal om det ger utdelning och spela V7 när det ger några tusen är endå rätt ointressant. Några tusen hit eller dit förändrar inga livsöden.,
Jag kan hålla med om att det en vanlig omgång inte finns några gigantiska fördelar med V7 för en liten spelare. Men när det är jackpot ligger alla extrapengar i den potten, och allt som oftast har de som då spelat V7 haft mer än 100% som gått åter till spelarna. Att det blir mer än 100% beror på att det är så få spelare som spelar bara V7 ens när det är jackpot. De låter 60% av sin insats spela om jordnötterna i de andra vinstgrupperna, och riskerar inte sällan att på så sätt bidra med pengar till en ny jackpot.

Det här systemet är som gjort för interventioner med stora system som med laserprecision och målvinst anpassats till täcka upp de statistiskt mest troliga utfallen med bästa möjliga ekonomiska utfall. Om man satsar 5Mkr och med 98% sannolikhet kommer att få tillbaka 8Mkr så är det ett bra spel. Om man sedan också får tillbaka 750 papp i rakeback från bookien är det ett ännu mera vattentätt spel.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
putte64 (+100), hugotheboss (+10), Fulsprit (+10)
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat