Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-08, 07:12   #198
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Varför inte kasta ut svenska analfabeter och andra overksamma ur landet också? Då får ju vi andra det lite bättre. Vi börjar med utvecklingsstörda och homosexuella, inom sin tid har vi bara perfekta medborgare kvar.

Hehe, det där argumentet kör ni vänstervurmare alltid med... Vi har självklart brottslingar, sjuka, lata, homosexuella, utvecklingsstörda och allsköns folk som kostar pengar och som kanske inte alltid drar sitt strå till stacken - men, dessa skall vi självklart hjälpa, men med krav, för de är trots allt medborgare och etniska svenskar. Och även om vi har problem med vissa av våra etniskt, svenska medborgare - varför skall vi fylla på med mer problem utifrån?! Våra svenska "maskrosbarn" får vi leva med, men sluta fyll på med slika utifrån världens alla hörn!

Problemet är ju snarare att vi inte ens kan slänga ut grova brottslingar som invandrat till Sverige då de slängt ID-handlingarna vid gränsen och var skall dessa då utvisas till? Nej, för att få PUT i Sverige skall man ha giltiga ID-handlingar vid inresandet i Sverige - inte undra på att våldtäktsfallen ökat så markant och att vi troligtvis hyser hundratals, om inte tusentals terrorister i landet - ingen fan vet ju vilka vi släpper in...

http://avpixlat.info/2014/09/08/sven...-till-sverige/

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!

Senast redigerad av Fulsprit den 2014-09-08 klockan 07:16.
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat