Ämne: Guldspel.com
Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-09, 07:59   #31
OldFox
Banned
 
Reg.datum: aug 2014
Inlägg: 24
Sharp$: 31
Standard

MUUUUUUSSEEEEEEEE!!!

NU RÄCKER DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har aldrig tidigare sett någon mer korkad person, som inte förstår att sluta fastän man ger tiotals chanser.

Denna text som kommer här efter är skriven redan för flera dagar sedan, och har efter det varit sparad och väntat på att sista blodproppen spricker! Här kommer den nu.

GAME OVER!!!!!!

Gå in på någon annan medlems dator emellan och lämna mina datorer för en stund va? Jag är så trött på dig att jag knappt hålls vaken. Det tycks tydligen ändå finnas internetförbindelse inne i mushålan hos Musse "Hackerman" Pigg. Är Marcus i videon en av dina hackarkompisar månne? Det tycks gå att hacka in på pinnacle står det i videotexten, varför inte ta och pröva där istället när jag inte har något intressant på mina datorer. Eller ja, den här senaste som du hackade in på äger inte jag, precis som inte heller en hel del av de andra grejerna som blivit hackade! Trodde inte någon skulle vara så korkad att den fortsätter med att hacka in även på följande datorer fastän jag har haft två stycken it-experter som jobbat skift och samlat ihop bevismaterial enda sedan andra dagen jag visste vad som hade hänt! Jag har låtit dig och även de andra hackarna hålla på för att samla så mycket bevismaterial som möjligt dag och natt, mapparna börjar vara fulla och det var dags att nu få börja snart använda internet med den hastighet som man betalar för. Vem är nu bättre va, på ett lagligt sätt! Jävlar vad det förrästen finns massor med videor på youtube där dom lär allt hur man blir en hackare, kanske man borde ta och börja även själv och börja sin karriär med en spelsida som börjar på G? Nej, jag är inte så feg, hackarnördarna kan fundera på saken medan tvålen faller i duschen en tid, tror att de är populära killar i de kretsarna.

www.youtube.com/watch?v=_eFYQP8tZSA

Nu som bäst när jag skriver detta håller denna dator som ett stort företag äger på att försöka göra en massa konstiga saker som den gjort sedan första dagen jag böt till denna. Precis som om en mus skulle försöka göra sitt bästa för att hindra denna text att komma här. Webbläsaren kraschar och pilen stelnar när musen försöker ta musen men misslyckas, ja samma saker som man har undrat över senaste tiden. Mycket konstigt att någon igen visste exakt vid samma minut att jag skulle skriva här och började göra datorn oanvändbar. Nästan som man skulle vara i big brother huset och någon tittade på allt vad man gör?

En "rolig" sak som jag igår satt länge och funderade på gjorde att jag inte visste skulle jag skratta eller gråta. Nu när jag vet hur och varför webbläsaren kraschar hela tiden, så kan jag konstatera att det var aldrig något fel på min dator eller något annat när jag försökte jobba med något på Guldspel, men innehållet försvann alltför ofta. Det var en programmerare som satt och stängde av sidorna för att han inte ville ha dem där av någon orsak. Detta har hänt längsmed åren så många gånger att det kanske är bäst för herr hackare att själv skriva och göra allt annat också så får man ju det så som man själv vill ha. Men all tid går väl tydligen åt att titta på big brother showen? Man kan ju inte heller för helvete öppna käften om det är något sådant man vill få ur sig att det är för mycket bilder som tar för mycket kapacitet? Antar att senaste gången jag satt i tio timmar och försökte klistra ihop en massa skit till premier league, så tyckte Musse att det skulle ha tagit för mycket kapacitet med allt det som jag gjorde så han satt och plockade bort allt med jämna mellanrum innan jag hann spara det, utan att säga någonting före, efter eller där mellan. Precis som en annan admin sa, det låter ju helt sjukt hela grejen från början till slut, och man kan ju inte göra annat än att hålla med.

Detta har ju hänt även tidigare för längesen, och detta har nu hållits på med igen en god stund. Man kan ju alltid ställa sig en fråga om jag är den enda av allihopa som fått spionprogram på mina datorer och mobiler, eller har flera andra medlemmar fått det också? Som jag redan sa, så om ni tycker att er internet har blivit långsam eller datorn segar och ni har nångång besökt Guldspel, så låt en datanörd kolla genom skiten, bara det inte är en viss it-expert som knappast hjälper utan stjälper. Det har dessutom funnits en person (Nani) som har lurat och blåst medlemmar med tjugotals olika användarnamn och olika ip-adresser som hade bra kunnat få övervakning på sina användarnamn, men istället hackar man in på mina och andra personers datorer, iphone och ipad. Jag har suttit GRATIS på min fritid och jobbat hundratals timmar för att komma på en idiots följande användarnamn, och jag skulle gärna vilja se den som lyckas få samma träff% utan utbildning för privatdetektiv. Förstår inte hur dessa fega hackare trodde att de skulle lyckas hålla på utan att jag märkte det, för det finns inte många saker på denna planet som inte jag har koll på. De blev ju hela tiden modigare och gjorde fler och fler misstag när de hade fått leka "ostört" på min dator en lång tid, jävla synd var det ju att jag visste allt från första minuten men lät det hända. Det finns knappast någon annan som har färre saker på en dator än vad jag har, och jag hade lämnat kvar på flit en bild på min kuk som jag hade skickat åt några tjejer, den om man lyckas förvandla till pengar så bjuder jag på det. Det var en gång för tiotals år sen en tjej som sa att ett höstrå kittlar mera än den grejen, men kanske hackarna ändå vill suga på den saken en stund?

Om ni har nångång drömt om att bli admin på Guldspel så gör det inte, det är ingen dröm utan en mardröm och detta var ett bra sätt att sluta slå sitt huvud i väggen resten av livet. Sista gångerna ännu. Lönen för det tar man sedan på detta sätt i big brother huset utan ens någon prispott att tävla om. Nu finns det inte någon som längre bevakar den största idiotens nya användarnamn, så det är bara fritt fram för min del att skapa nya användare där. Hoppas alla har läst åtminstone tillräckligt många varningar så att ingen ger bort sina pengar. Tja, efter allt detta så vet jag faktiskt inte vem som längre är största idioten, idioter har alltid funnits och idioter kommer alltid att finnas.

Musse, jag lägger upp här med jämna mellanrum gamla big brother avsnitt så kan du se på dem istället och lämna mina datorer och FRAMFÖRALLT MITT JÄVLA MODEM OCH W-LAN FÖR MIG SJÄLV!!!!!Det är fler än jag som använder samma w-lan, och du kan räkna med trevliga summor i skadestånd både härifrån och därifrån medräknat två stycken stora företag inklusive en banks ägendom!!!!!! Får jag behålla min dators prestanda nu i 1,5 timme kanske om du kollar på första videon???

https://www.youtube.com/watch?v=4a74iJG2Big

JAG HATAR big brother mer än något annat tv-program i hela världen. Ja, man ser väl på det som man gillar, men de som sitter och följer med det programmet 24h borde kanske skaffa sig ett liv eller något? Precis lika som hackare som sitter och ser på folk i webkameror och går genom alla filer på datorerna, så privata bilder som känsliga arbetssaker. Jag har flera gånger sagt till kompisarna att jag skulle aldrig gå in i det huset fastän man skulle få en miljon i handen redan innan man steg in där. Ja, nu har man ju suttit i huset en längre tid, fastän man inte visste det enda från början. När man räknar med alla webbkameror på olika datorer och mobiltelefoner hemma hos mig så finns det kanske att välja mellan fler kameravinklar än i det riktiga bb huset? Det var någon som sa till mig en gång för flera år sen att iphone går inte att hacka på något sätt, han ljög! När Musse kommer in på w-lan så kommer han hur enkelt som helst in på alla tiotals elektroniska grejer som använder w-lan.

Min hotmail skräpkorg tömdes även mystiskt av sig själv för någon dag sen. Lösenordet jag har där har jag inte på något annat ställe, det är nog enligt mig ett väldigt bra lösenord, men nuförtidens hackningsmaskiner tar ju ändå reda på vilket lösenord som helst. Jag hade raderat en massa saker men sparade dem ändå i skräpkorgen för att gå genom dem pånytt och se om jag kanske skulle spara något av det. Var det kanske någon mus som hade kommit in från något litet hål även där och gnagade i sig bevismaterial? Tänka sig att även de sakerna finns allihopa sparade bland alla andra bevis i snygga städiga mappar som väntar på följande steg.

Är det någon annan som vill se på vad jag gör här hemma så är det bara att slänga ett PM så ska det nog säkert ordnas. Kanske Musse t.om har sålt biljetter till showen, det har ju nog funnits ofta flera "online" samtidigt. Jävla konstigt att minnet tar slut ur windows fastän man har 90% tomt på skiten. Musse skulle ju nog säkert ha fått se på sin big brother via någon webcam OM HAN HADE FRÅGAT LOV! Skulle kanske t.om ha kunnat fråga lite önskemål, kanske en röd miniskjol skulle ha suttit bra på mig? Oj vad seg sida sharps är idag, det har tagit nästan en timme att komma såhär långt. Tänka sig att inte ens så många år i hackarbranschen kan lyckas få denna text bort. Från Guldspel lyckades den enkelt att tappa bort sig, men visst är det en jävla tur att det finns andra ställen man kan dela med sina åsikter. Hahaa, google chrome är tydligen enkel att hacka, men visst är det Musse ju så satans trevlig funktion den där att texten kommer tillbaka med pilarna fastän webbläsaren kraschar hela tiden. Var det femte gången nyss eller har du Musse räknat bättre.

Mest av allt hatar jag fega hackare som inte ens vågar erkänna vad de har gjort fastän det finns mer bevis än ryska soldater i ukraina! Om man inte är tillräckligt skicklig att hacka datorer och alla andra jävla apparater så lönar det sig in göra det alls! Inte för att jag ens bryr mig på något sätt om någon har sett på när jag haft kuken i handen eller något annat. Om en hackare får sina kickar av det så bjuder jag på det nöjet, det är ändå ett "så litet och kort nöje av den saken".



Musse SNOWMAN Pigg!!!!

TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ GULDSPEL!!!!!

Senast redigerad av OldFox den 2014-09-09 klockan 09:48.
OldFox är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat