Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-12, 15:59   #414
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Flickepojken Visa inlägg
Fast så är det väl med allt som får lite övervikt inte minst biltrafiken. Själv cyklar och går jag här i Göteborg och det känns fan som varje liten plätt är cementerade och har gångförbud. Till och med till kyrkogården skall fanskapen ta bilen (in!). Har folk inga ben längre eller vad?
Har jag något hat i min kropp så är det mot bilismen.

Vi kommer ansvara mycket för klimatinvandingen i framtiden. Öar som tex Madagaskar kommer inte finnas om 20 år och många många platser med den. För mig är framtiden skrämmande och det är inte invandringen som skrämmer utan ett ännu större hot.
Fast det här tjatet har ju pågått länge. Jag har sett en artikel som är runt 100 år gammal som varnar för global uppvärmning. På typ 70-talet så trodde man istället på global nedkylning. Klimatalarmisternas varningar har även på senare tid visat sig vara felaktiga, vilket inte är så konstigt då jordens klimatsystem är väldigt komplext.

Förgiftning av miljön, socialism och religion är allihopa betydligt större hot mot mänskligheten än mänskliga koldioxidutsläpp, som ju trots allt utgör en pytteliten del av jordens totala koldioxidutsläpp, vika i sin tur utgör en liten del av de totala växthusgaserna.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat