Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-12, 16:17   #416
Flickepojken
 
Reg.datum: jan 2014
Inlägg: 1 636
Sharp$: 61
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Fast det här tjatet har ju pågått länge. Jag har sett en artikel som är runt 100 år gammal som varnar för global uppvärmning. På typ 70-talet så trodde man istället på global nedkylning. Klimatalarmisternas varningar har även på senare tid visat sig vara felaktiga, vilket inte är så konstigt då jordens klimatsystem är väldigt komplext.

Förgiftning av miljön, socialism och religion är allihopa betydligt större hot mot mänskligheten än mänskliga koldioxidutsläpp, som ju trots allt utgör en pytteliten del av jordens totala koldioxidutsläpp, vika i sin tur utgör en liten del av de totala växthusgaserna.
Komplext kan du ju ha rätt i. Och man har förutspått vissa saker som gett utslag på andra håll än man förespråkat. Men nu råkar det vara så att jag studerar marina frågor, förvisso precis börjat, och på den fronten är det ett faktum det är en avgörande fråga inte minst för att varken du eller jag kommer finnas om havet inte finns.

Jorden har sina naturliga processer såklart, men vi ser inte på långa vägar vad det vi köper, reser faktiskt har för konsekvenser. Detta för att det är industrin som håller hjulet igång och då måste allt vara till dennes fördel. Allt måste gå runt och det gör det inte om allt stannar, såklart. Frågan är bara vilka medel vi vill driva detta hjul på.
Flickepojken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat