Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-14, 13:53   #1
felix1005
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 5
Sharp$: 62
Standard

Betsson varning (?!)


Jag tror jag har blivit blåst av betsson men får väl skylla mig själv en del då jag inte läst villkoren 110% noggrant men jag skulle vilja uppmärksamma andra om det här. Jag gjorde en insättning och lade ett spel som jag vann några tusenlappar på och ville göra ett uttag lite senare men då fick jag mail om att de avbrutit mitt uttag och sa att för att kunna göra uttag måste insättningen omsättas minst en gång innan uttag kan göras. Notera att jag hade ingen aktiv bonus eller liknande och det stod under mitt konto under "uttagbara pengar" att hela min kontobalans var tillgänglig för uttag. Det kollade jag upp innan jag begärde uttag.

Jag kontaktade chatten och de hänvisade till deras villkor och där står det faktiskt att man måste omsätta sin insättning en gång innan uttag kan göras: 2.2.9

Du godkänner att pengarna som sätts in på ditt medlemskonto endast används för att spela spelen. Operatören förbehåller sig rätten att ta ut en avgift om du begär ett uttag utan omsättning på medlemskontot som motsvarar eller överstiger de belopp som satts in.

Jag tycker det är en mycket märklig regel. Mig veterligen har inga andra stora spelsidor den här regeln eller har jag fel? Jag vet att jag inte kan få rätt här eftersom det ju står i deras villkor men jag vill ändå uppmärksamma andra på att man faktiskt måste omsätta hela insättningen innan uttag vare sig man har bonus eller ej hos betsson. Den här tråden är mest till för att uppmärksamma andra samt kolla om det är andra här på forumet som haft samma erfarenhet av betsson?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)
felix1005 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat