Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-19, 17:35   #19
Slurf
 
Slurfs avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 500
Sharp$: 1949

Sharps.se Kirtap million
Stats: 28 - 30 - 0
ROI: 105.57%
Vinstprocent: 48.28%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Emanresu Visa inlägg
Vi är nu 11 medlemmar, varav 1 har sagt att han eventuellt bara är med denna helgen så vi kommer bli 10-11 medlemmar till nästa omgång förutsatt att alla stannar kvar (förutom då eventuellt tidigare nämnd medlem).

Detta känns rätt lagom så jag tror att vi stänger inbjudningarna för tillfället men om någon vill skriva upp sig på en reservlista så kan ni höra av er!



3. Newcastle - Hull hade jag med då jag tror att vi ändå kan få se några mål. Svårt såklart när det är så tidigt i säsongen men Newcastles hemmamatcher har inte slutat mållösa sedan början av Augusti och Hulls bortamatcher har inte heller slutat mållösa sedan åtminstone mitten av augusti.

Hull har på sina 2 bortamatcher gjort 2 mål och släppt 2 mot lag som Aston Villa och QPR. (2-1 förlust respektive 0-1 vinst).

Newcastle på hemmaplan är svårbedömt med tanke på att statistiken trycks upp lite av 3-3 matchen mot Crystal Palace.

Jag hade en tanke med att ha med matchen då det känns som att vi kan få se något mål åtminstone per lag och med nummer 3 är det inte omöjligt att vi får se den på listan. Samtidigt ska man inte stirra sig blind på statistik från 3 respektive 4 matcher så det är absolut inga problem att plocka bort den.

Gillingham - Walsall tänkte jag nog lite fel på då vi säkert får se en del hemmamål men det känns som att andra matcher kommer ha lika många mål med fler bortamål så den kan vi stryka direkt.

Swindon - Sheffield United hade jag med då lagen har gjort ruggigt många mål och framförallt har Sheff.U visat att man kan göra mål på bortaplan. Sheffield slog west ham på bortaplan med 5-6 och man slog Colchester med 2-3. Swindon och Sheffield är kanske lite mer jämna och 2-2 känns enligt mig inte helt otroligt men samtidigt så krävs det som du säger en del mål för att nummer 30 ska kunna komma med på listan..
Jag var också lite sugen på Hulls match och man vet aldrig var man har dessa lag..

Var alltid försiktig med cupmatcher och Målbonanza. Sheffield United spelade 1-1 men vann straffarna 5-4 mot West Ham.
Slurf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat