Ämne: Leva på spel
Visa ett inlägg
Gammal 2014-09-20, 06:53   #4
Cc
 
Ccs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Karon, Phuket - Thailand
Inlägg: 846
Sharp$: 11053
Standard

Banklån, vilket annat lån som helst utan 100% säkerhet, hyrköp och hyra av bostad var iaf helt omöjligt att få för min del. När jag separerade ökade dessutom problemen på ett väldigt oväntat sätt. En dag ringde 3 Soc-tanter på dörren och ville kolla läget vad gällde underlag fär delad vårdnad om barnen. Jag nolltaxerade och kunde heller inte fyla i någon arbetsgivare på blanketten jag fått i samband med vårdnadsförhållandet. En gick och kollade kylskåp och frys, en annan drog ut alla byrålådor i barnens rum medan jag försökte förklara för den 3:e var min inkomst kom från. Pekade ut min bil på parkeringen, visade foton på sommarhuset samt kontoutdrag från banken.

De trodde jag höll på med kriminell verksamhet uppenbarligen, på den tiden var vi ju inte värst många som hade spelande som levebröd. De gav sig dock till slut men lämnade kvar blanketter för ansökan om bostadsbidrag, socialbidrag och något annat bidrag som jag inte ens minns vad det var. Jag sket dock i det där då jag tyckte det var fel att snylta när jag ändå inte betalade någon inkomstskatt. Jag fick min delade vårdnad till sist men det var en rätt obehaglig upplevelse att bli synad på det där sättet.

Några år senare när jag var limiterad i princip överallt så blandade jag upp sportspelande med nätpoker och senare cash game live. Då dök ett annat problem upp, sociallivet blev mer eller mindre obefintligt utanför pokerborden. Det hände massor av gånger att man klev av en bira med polarna på Fredagskvällen för att man hade kvalat in till någon nätpokerturnering. Den fritid som fanns tillägnades barnen till 100%. Även om jag tjänade en massa pengar så blev livet jävligt torftigt efter några år. Konsultandet på andra sidan boken har ersatt nätpokern och jag har jobbat som sjukvikarie i skolor, mest för att få perspektiv på tillvaron vid sidan av spelandet. Har en hyfsad balans idag, men det har krävts att jag lämnat landet för soligare platser. Bor på Phuket (Thailand) sedan snart 2 år och polarna hälsar på i skytteltrafik så nu funkar allt mycket bättre.
__________________
"Om det fanns en profitabel marknad skulle det just nu suttit ett team av insatta och tömt allt värde."
- matchingbetisover 2015-09-08
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
the_mirage (+5)
Cc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat