Ämne: MLB 4/5
Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-04, 21:34   #10
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av M Ramirez Visa inlägg
Vad tror vegas när de sätter ett Washington som spelar bättre pretty decent baseball som hemma dog med Livian(3-1 0.87) som pitcher?
Mot ett Atlanta som inte imponerar med en pitcher som inte imponerar Kawakami(0-4 5.48)? Atlanta är 3-10 borta, Washington är 7-6 hemma. De är ju inte dumma i huvudet, de vet ju att public kommer jump all over Washington(just dryga 70%).

Måste ju bara spela på Atlanta här....?
Tankar kring denna matchen verkar vara svåra att tvinga fram, trots att massa undrar, då det är "Sharps REK"...

Livan Hernandez har ju riktigt klena karriärs stats mot just Braves med 5-13 och 5.53 ERA. Bolagen tror väl på grund av den historiken att Braves som varit klena i år och framförallt Kawamaki varit klen ska kunna hota här och hoppas därför att folket ska bomba på Nats då det känns som det solklara spelet i detta fallet men därav också en solklar trap. Det känns vidöppet och bookiesarna hoppas på att få fira över en Braves vinst i denna match som dom lär tro kan sluta hur som helst medans "folket" gillar Nats starkt här!

Nattens match är ju också den matchen i denna 3 matcher serie som Washington teoretiskt sett har störst chans att vinna då de har störst fördel iom pitcher inatt vilket gör det hela väldigt konstigt, det känns inte troligt med Atlanta sweep här och varför då sätta dom som favoriter i alla 3 matcherna!? Imorgon ATL (Hanson) @ WAS (Atilano) och Torsdag ATL (Hudson) @ WAS (Olsen) och här kommer Braves vara stor favoriter i form av starkt pitcher överttag så varför göra dom favoriter idag med utan pitcher övertag!?

Det känns lurigt och matchen är nog som dom flesta tror vidöppen och svårt att hitta något jätte värde här tycker jag men håller tummarna för Braves och Sharps liret!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat