Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-01, 04:41   #4
Cc
 
Ccs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Karon, Phuket - Thailand
Inlägg: 846
Sharp$: 11053
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av steffosaurus Visa inlägg
Hej!

Jag funderar lite på att eventuellt flytta utomlands och undrar om någon har tips, tricks och allmän kännedom. Sverige är ju så jävla kallt och mörkt under vinterhalvåret. Den svenska mentaliteten lämnar även en del att önska. Less på den mjäkiga, blekfete och fege svensken. Less på ett samhällssystem som bygger på att vi ska bli så beroende av staten som möjligt.

Vill helst bo i ett land där sportsbetting är lagligt. Därför går Thailand tyvärr bort. Finns det någon ni känner som lever på sportsbetting i Thailand eller gör rentav du det?

Andra länder som känns intressanta är Uruguay, Nya Zeeland, Kina (där det är olagligt men tydligen inte så allvarligt?). Vill helst undvika Indien då det känns för trångt.

På ett sätt hade det ju varit smidigt att bo inom EU. Cypern eller Malta kanske?

Det finns en miljard faktorer att ta fasta på i det här sammanhanget och detta är bara en idé. Över tid kanske det kommer mer frågeställningar, allmänna funderingar och annat.

Finns det någon som är/har varit i samma sits som mig? Hur gjorde du isf?

Alla svar uppskattas.
Jag känner iaf 4 svenskar (förutom mig själv) som bor i Thailand och lever på spelandet. Legaliteten är egentligen inget problem, i ett ganska färskt case så var det en pokerspelande fransman som stod åtalad. Men han fälldes inte, detta trots att han satt i en bar och spelade på en lånad dator. Spelförbudet gäller spelande inom Thailand och för Thailändare slog rätten fast. Många sajter är blockerade av ISP:erna men det löser man via VPN om det behövs. Så för en enskild person är det inga problem. Att dra ihop ett Poker home-game i publik lokal skall man dock akta sig för.
__________________
"Om det fanns en profitabel marknad skulle det just nu suttit ett team av insatta och tömt allt värde."
- matchingbetisover 2015-09-08
Cc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat