Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-05, 16:22   #341
sodomyandlust
 
sodomyandlusts avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 139
Sharp$: 25
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Tycker faktiskt alla som lirade på denna sida får skylla sig själv lite och tacka för att de blev en erfarenhet rikare. De flesta bör ju tagit in kalkylen att pengarna kunde försvinna när man skeppade in sina pengar till GnBs konto.

Själv lirade jag ju visserligen också, men hann skeppa ut större delen av kontots innehåll innan det hettade till. Det var ju knappast en fråga om bolaget skulle gå under eller ej, utan snarare när. Så det var bara att köra i 150 medans man höll på med bonusen. En så smaskig bonus kombinerat med odds över betfair nivå håller ju inte i längden vilket alla kan se. Faktum att man kunde få pengar in på bettingkontot innan banköverföringen hade gått igenom borde ju också höjt röda flaggor utöver faktumet att de saknade licens och denne Gladhe mans bakgrund.

Nej, jag föreslår att folk lägger detta bakom sig nu och slutar älta och irritera sig över det. Ni förlorar ju bara mer tid på det, och som de flesta vet är tid pengar.
Visst var det en risk och man visste om det. Men bara det gör inte det rätt för en person att begå bedrägeri och begår man ett brott ska man anmälas. Att man ska lägga det bakom sig är väl i princip det Stefan vill att man ska göra också, han tänker väl att ingen orkar bry sig om de relativt små summorna man har på bolaget, men totalt sett så måste det ju vara 100 000tals kronor han har roffat åt sig och det är ett grovt brott. Sen är det inte mycket tid man lägger ner, polisanmälan tar en kvart att göra, skriva ett inlägg här tar 5 minuter att göra. Maila HD tar 25-30 minuter att göra. Att offra sammanlagt en timmes tid av sitt liv för att sätta dit en brottsling är väl inte så mycket begärt.

Förövrigt var deras odds snarare i klass med svenska spel, dvs det var i princip bara bonusen som var bra med sidan.
sodomyandlust är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat