Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-03, 16:34   #33
draken
 
drakens avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 986
Sharp$: 7864
Standard

Testar en liten Fredagsgenomgång av favoriter och egna funderingar.

I första loppet ser vi Octopus som favorit.En halvdålig häst som i bland sprattlar till med en spetsseger. Kan mycket väl bli så över Hagmyrens korta upplopp men jag tror inte att den vinner den här gången heller.Time Machine är utan tvekan fältets bästa häst men har också det sämsta tänkbara läget. Namale lär bli över från start men visade senast att han har snuskform och blir givetvis farlig om han hittar ut. Caramella kan väldigt mycket och visade rätt bra form senast mot billigt gäng. Bör stå mellan dessa tycker jag.

I andra ser vi Quick On the Draw som favve. Inte så konstigt efter uppvisningen på Bs. Men nu är det voltstart och ett hårdare motstånd. Går hon felfritt så kan det vara spets och slut men det finns betydligt hårdare hästar på bakspår. Uranium är min etta i loppet.
Bakom dessa är det vidöppet. Tror en favorittvilling ligger ganska nära till hands. Själv kommer jag dock nästan helgardera.

Shaq som jättelampa med lopp i kroppen borde inte vara fel men risken är uppenbar att han får vandra utanpå Beer summit och då är han inte så klar längre tror inte jag. Nja, nog läge att gardera.

fjärde är jämnt streckat och tämligen ointressant. Rensar knappt vem som än vinner. Här har alla många streck. Måste jag välja en så blir det Javier Palema.

Kallisar . Huuu. Ryser i hela kroppen. Tveksamt om Hallsta har kvar moralen att runda ett helt fält. Kanske inte fel att spika favoriten här som verkligen övertygat men Mino från spets kanske kan streta emot.

i 6e har vi en notorisk ickevinnare som favorit. Kommer troligen ta spets och har väldigt bra form men hur är det med moralen och fightingfacet. Kommer troligen få en rejäl testning om spets av Super zantos. Borde öppna upp loppet. Skulle tro att 1,10,11 kan få loppet men nästan så jag hoppas att favoriten vinner.Känns som den är värd det.

Har vurmat lite för Pedro och streckade den mot jättemotståndet senast men vissnade redan 200 kvar senast. Nja. Känns inte helt som att formtoppen sitter kvar. Men nog håller han spets,även om det kanske kostar. Måste nog göra ett Magiccarpetride för att vinna. Undrar om han har bollar för det. Nej just det .
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
johanl (+5)
draken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat