Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-03, 23:56   #45
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av putte64 Visa inlägg
Ja, men gör den om förra loppet vinner den oavsett kusk.
Om hon inte blir överfallen för att hon aldrig kör på V7.
Den risken är stor för alla orutinerade.
You said it! Skulle högeligen förvåna mig om kuskarna på 4,5,6 låter Jenny få ledningen i lugn och ro, speciellt som de kör lånehästar för amatörer som de nog inte är sådär jättenoga med att behålla som kunder (ingen större risk för preparéstyrning där direkt). Dessutom är det halvoffensiva kuskar det handlar om, möjligen med undantag för Jakobsson som är ganska sansad och inte så ofta laddar ihjäl sig från bricka 6-8. Ett skitlopp är det ju men Florino måste vara en av de mest överstreckade jag sett i år. Några andra som ser helt galna ut i en omgång med många sådana:

-7,8,10 i silver. Riktiga långkörare på V7 som oftast levererar habila insatser. I en medioker omgivning borde de ha bra mycket bättre chans till seger än vad de är spelade till. Måste vara kollektivets minne att första loppet alltid är lätt...

-Beer Summit bara tredjehandare!!?? Hur ofta ger Ohlsson bort ledningen frivilligt? Att han gjorde det senast talar ju mer för att han kommer köra nu i min bok. Speciellt som det är kort distans. Speciellt som det är ganska mediokert motstånd. Chelsea Boko som andrahandare säger ju lite om hur dåligt det här guldloppet är, antingen vinner Beer Summit från spets (50% sannolikhet), eller så vinner Shaq Is Back från spets/dödens (20%/20%), eller så vinner någon annan (10%).

-Minns inte senast jag såg ett så dåligt klass 2-försök heller. Noterar att Zeb Lie Star har alla faktorer som leder till spelvärde; underskattad kusk, underskattad tränare, underskattat spår. Lägg till det där med det sällsynt usla motståndet så är 2% ett svårfunnet fynd!

-Hallsta är mätt och börjar bli duktigt på retur båda med ålder och pga säsongen. Blir repris av Årjängsloppet det här, eller så drar Mino på där framme och blir svårfångad. Spelarna tror det blir så enkelt att norsken tar det igen, men jag är inne på att Mino blir svårfångad på en bra bana! Finns ju en hel del streckvärda i loppet i övrigt, men inte tillräckligt så jag betalar inte för mer än 2 här.

-Underskattning av spåret igen i sjätte avdelningen, speciellt som killen bakom är en av de offensivaste vi har från start och kör amatörtränat som sagt. Ska Lars D Karlsson vinna på V75 det här decenniet är det väl i det här loppet, men att han ska vara mer spelad än Daniel Olsson på bättre läge är bara tjänstefel av kollektivet...

-Pedro Bi måste vara en av de sämre storfavoriterna man sett. Och det är väl främst avsaknaden av namnkunnigt motstånd som ger det stora favoritskapet får man tro. Läget är det allra mest överskattade (risk för fast/galopp/passiv styrning), tredjeplatsen senast var inget annat än pliktskyldigt efter den resan mot det motståndet och inget ont om Linderoth som jag egentligen tycker är en underskattad kusk, men han är inte jättevan vid att axla favoritskap på V75 direkt. Solöns Rangel från perfekt femtespår har en total segerprocent på 12, men 60% senaste fem starterna. Allt taget på denna distans. Snabb ut vid laddning och även speedig. Säger inte att den vinner, risken är att den bara inte räcker till trots att motståndet är klent, men förutsättningarna kan knappast bli mer idealiska än så här. Ett ytterligare plus är att Sören är relativt offensiv av sig, så hyfsad chans till ledning eller rygg ledaren bör det vara.

Lycka till imorrn allihopa!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
putte64 (+100), overpace (+10), korpo (+2), Zniper (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat